bbaa2805 Kızlar hamilelikte tiroidleri yükselen var mı ne yapmam gerekiyor , ilk kan tahlilinde 4 haftalıktı 3.55 çıkmıştı şimdi tekrar ölçtürdüm 7 haftalık 4.35 çıktı gittikçe yükseliyor
babyandmomy__ bbaa2805 gebelikte zaten yükseliyor ilaç kullanmak gerekiyor bebek ve anne için sıkıntı çıkarabilir ben gebelikten önce başlamıştım hala kullanıyorum
hermione_granger bbaa2805 5 haftalık hamileliğimi öğrenmemle birlikte tiroid çıktı bendede ilaça başladı hemen doktor şuan 33+6 hala ilaç kullanıyorum düzenli her ay dahiliye gidip kan veriyorum ve ilaçın mg ayarlıyor doktor 25 ile başladm şuan 75 kullanıyorm senin şuan yapman gereken şey bir dahiliye doktoruna gidip sonuçlarını göstermen sana bir ilaç başlıcaklar ve değerini 2.50 altına düşmesini takip edicekler
Dunyam28 bbaa2805 acilen ilaç baslamalisiniz bu tahlili isteyen doktor hiçbir şey söylemiyor mu size ? Bebekte gelişim geriliginin en büyük sebeplerinden biri tsh yüksekliği. Bir an önce dahiliye görsün.
Dunyam28 bbaa2805 tiroidin stresle asla ilgisi yok hormonal bir değer ve tüm iç organ sistemini yöneten değer.