Nergisimmm Gmzcngz aynen muayene günü de hiç gelmiyor sanki gelince de bı korku stres takı kalp atışını duyana kadar sonra biraz rahatlıyorum ordan çıkınca tekrar başlıyor endişeler 😅
MiracAlpinveUmutunAnnesi Beyza001 Bende çok kız istemiştim bir tane oğlum var ama nasip böyleymiş 😊 Rabbım sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin
Beyza001 MiracAlpinveUmutunAnnesi amiin inşallah ya hayırlı evlat olsun canım ♥️ benimde ikinci hamileliğim aslında ilk kızımı doğumdan sonra kaybettim ikinci tekrar kız istiyordum Rabbim çok şükür nasip etti sağlıklı olsunlar inşallah.
Ebrar3535 babycom456 5 haftalıkken gittim bir hafta sonra gel kalp atışını duymam lazım dedi sağlıklı gebelik diyebilmek için inşallah duyarım 🙏🏻🙏🏻
AdileS babycom456 Kusura bakmayın yeni gördüm yorumunuzu 🙏🏻 Hayır henüz duymadık, bugün doktora sordum haftaya kontrole gideceğiz o zaman duyabileceğimizi söyledi, inşallah tabi
Nergisimmm Merve-dmr benim için ne günler ne haftalar ne aylar geçmiyor 😓 10. Haftadayim ama sanki 1 aydır 10. Haftadayim gibi 😅
Gmzcngz Nergisimmm 2 haftada 1 salı günleriydi pazartesiye kaydırdık şimdi gene hiç geçmiyor acaba perşembeye mi alsam 😂😂😂
Ebrar3535 Fatmanur12345 inşallah canım ya ben bu hamileligimden önce bı kimsayal gebelik yaşadım birde düşük yaşadım korkuyorum o yüzden
Durum2020_ gulsahlisa canım seninle aynı sayılırız biz de 20+2 yiz bugün ama bugün çok aktiftim biraz kaşık ağrısı oluşuyor bazen çok hareketli bazen çok sakin tepkisiz oğluşum korkuyorum 💙🙏 sen de nasıl durumlar