MiracAlpinveUmutunAnnesi Beyza001 Bende aynen öyleyim zaten bel.agrim vardı ama dün gece bir başladı bel sırt ağrısı kıpırdayamıyorum😵💫
Beyza001 MiracAlpinveUmutunAnnesi bende aynı kuzum ya neyse sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah da gerisi tatlı anı kalsın inşallah 😊 senin bebişin cinsiyeti ne kuzum
Iraz Ebrar3535 aynıyız canım bende 5 +6 halsizlik var sadece birde kahve akıntım var sanki sarı akıntı ile karışık sende durumlar ne
Ebrar3535 Iraz benimde kahve akıntım geldi doktoruma gittim keseyi gördü o gün ama kalp atışını duymadan bişey diyemem dedi progestan verdi kesildi akintim
Deryadogan37 MiracAlpinveUmutunAnnesi bende 19 haftalığım cnm ama henüz hareket hissetmiyorum 3. gebeliğim ama hiç hissetmedim bebeğimi sen hissettin mi hareket
MiracAlpinveUmutunAnnesi Deryadogan37 Ben çok nadir hissediyordum ama bugün toplanıyor bi yere hissediyo sayılırım 😊 Birde benim 19+1 bugün ama 6 gün önden gidiyor yaklaşık 20 haftalık falan onunda etkisi olabilir q
Deryadogan37 MiracAlpinveUmutunAnnesi tecrübeli anneyim aslında ama 10 sonra gelince sanki ilkmiş gibi oldu sırt üstü yatınca toplanma sertleşme oluyo bazen bu hareket anlamına geliyo valla anlamıyorum doktorda sormadım hiç o an herşeyi unutuyorum