Yazmelegi_ 68pembemavi01 ay bir sürü aldım kızım 14 aylik olcak hiç sevmiyor 😁😁 inşallah ileride takarız
Deletedmom_116 68pembemavi01 ya ne guzell 🥹Ama kötü bir haberim var bı sure sonra kafasında hicbisey istemicek 😂😂 benimde kizim olsa bende yaparım eminim çeşit çeşit alırım kullanmasa bile hatırası yeter 🥹♥️
Deletedmom_116 Srp53 😂kışın şapka bile taktirmiyoorlarr üstüne yelek giymiyor Suslemeyi geçtim zaten üstü temiz kalsın bı saat bile yeter ,🤣🙆🏻yeni kiyafet giydirmeye korkar oldum direk kirli lekeli 😭🤣🤣
68pembemavi01 Yazmelegi_ Biliyorum ileri de durdumazlar ama bende küçükken takacam taktırırsa o zaman da takarım😀
perihankrkya bboran oglum suan 4 yasinda sipidirmen kostümünü giyip maskesini takıp evde ağ atıyor shshsh batman kiyafeti de aldirmis amcasina onuda kardesine giydirip oyun oynayacaklarmis iki erkek anası olaraktan ben elendim arkadaşlar 😂
Srp53 Deletedmom_116 bacım onu göte yaprak ele mızrak salcan dışarı ne kıyafeti mamut avlasın gidip 😆
fairytale_ Srp53 sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil tabii amaa mağazaya gittiğimde bir reyon erkek bebelere kıyafet😃magazanın tümü kızlara gore😂😂😂
Deletedmom_116 Srp53 😂😂Sonumuz o galiba kucuken Ne güzeldi bişey yapamiyodu şimdi agalaya agalta ya cikariyo ya cikartirip kaciyo çorap desen Allah a emanet 😂😂
Enfal_06 Srp53 kız öyle deme erkek çocukları içinde güzel şeyler var batman Süpermen takımı almışım oğluma bide kostümü var o biraz büyük ama takımları giydiriyorum çok hoş
mcansu Srp53 😅😅 ben uzatıyordum başta bide kıvırcık saçlar toka falan takıyordum ama aşırı terleyip her yaz isilikten mahvolunca çocuğum mecbur döndük asker tıraşına 😅 kıvırcıklığı bile azaldı kestire kestire