Rabianurgr ben hemen kendime gelemedim bence bu biraz ameliyata nasıl girdiğinizle de alakalı benim normalden sezaryene döndü acilen sezaryene alındığım için kötü çıktığımı düşünüyorum çünkü buna kendimi hiç hazırlamamıştım beni girmeden önce spinal için çok ikna etmeye çalıştılar ama ben kabul etmedim ki iyiki de etmemişim diyorum çünkü panik bir insanım ve eminim kötü olurdum komple bayılmak en iyisi benim için zor bir süreçti ama tamamen kişinin acı eşiğiyle alakalı çok daha hızlı toparlanan insanlarda var amacım asla sizi korkutmak değil lütfen yanlış anlaşılmasın ne yazık ki ameliyattan çıktıktan sonra tam ayılamadığım için hemen bebeğimle ilgilenip emziremedim hastane çantama mama ve biberon eklemiştim ne olur ne olmaz diye iyi ki de öyle yapmışım ben kendime gelene kadar bebeğime mama vermişler kendime geldikten sonra bebeğimi emzirdim ilk kalkış çok zor oluyor ve ilk tuvalet gazınızı çıkarırken zorlanıyorsunuz bu yüzden yanınıza rezene ve kimyon çayı koymanızı öneririm ben nerdeyse 15 gün kendi işimi kendim göremedim bebeğimle tek başıma ilgilenememek beni çok üzmüştü tek istediğim düzelebilmekti işte ruhsal olarak burda çok yıpranmıştım hem ağrınız olup hem bebeğinizle ilgilenmeye çalışmak çok yıpratıcı oluyor bu yüzden etrafınızdaki insanların burda size desteği çok önemli 20. Günde anca toparlandım umarım sizde bu süreci en güzel şekilde atlatırsınız 🙏🏻