Rabianurgr benimde ilk 7 buçuk sene önce oldu..normal doğumu çok istedim ama bebek tersti,plasenta yaşlanması olmuştu,çatı kemiği darlığı ve kontrolde sancılarım çıkınca beni acil sezaryene aldılar.dedim normal olmuyor bari spinal olsun bebeğimin doğduğu anı görmeyi çok istiyorum,ama beyin cerrahı izin vermedi.beyincik etrafını saran bir kistim var 4,5 cm boyutunda.spinali belden omurilikten yapılıyormuş sanırım bu yüzden kistin patlama riski var ve yoğun bakıma alınman gerekebilir acil ameliyat gerekebilir vs.diye beni korkuttular mecbur geneli kabul ettim.şimdi ikinci içinde aynı durum söz konusu ve ben yine spinal istiyorum keşke izin verseler🤲🏻 genelde ayılırken direk acıyla,kesiliyormuş hissiyle ayılmıştım (ki bu herkeste aynı olmaz kişiden kişiye,hastaneden hastaneye değişir)bana ağrı kesici hemen yapmamışlardı kum torbası vs.acım o yüzden oldu diye tahmin ediyorum.bide herşey flu bende sadece acımı net hatırlıyorum geri kalanlar yarım yamalak.bu yüzden spiral olsam hem herşeyi hatırlarım görürüm bebeğimi doğar doğmaz görürüm istiyorum hemde spinalde 5 saat kadar uyuşukluk sürdüğü için o ameliyatın sıcağı sıcağına olan acısını hissetmiyorsun o sıralarda da ağrı kesiciler vs uygulandığı için uyuşukluk geçtiğinde de çok ağrı olmamış oluyor.hakkımızda hayırlısı olsun tüm hamilelerin inşaAllah🤲🏻 evlatlarımızı sağlıkla hayırla kucağımıza alalım🤲🏻🌸