Babyybabyyy Kızlar ilk defa avokado yiycem soydum tadına baktım aşırı acı. Limon ve tuz bu acılığı alır mı?
Srp53 Babyybabyyy bana limonlu daha yenilebilir gelmişti hatta sevmiştim deneyin bastırıyor tuz kullanmamıştım sadece limon sıkmıştım ben
Yeniyeniden Babyybabyyy hiç birseye benzemeyen bir tadı var Allah günah yazmasın zor yedirdim 1 hafta
gaydirigubbakcemilem Babyybabyyy çok acıysa serttir olgunlaşmasını bekleyin yiyemezsenizde labneyle birlikte ekmeğe sürüp yiyebilirsiniz
Esra_nurr Bide bence senin ki olgunlaşmamış ben marketten aldıktan sonra 3 4 gün evde beklettim yumuşadı öyle tükettim
Hzldem Babyybabyyy avokado cok sert ise iki uc gun bekletin biraz yumuşasın, sonra limon ve tuz döküp yiyin harika oluyor serr avokadonun aciligi gitmez
Kelebeekkk Babyybabyyy acıysa olgunlaşmamıştır. Tam yumuşak olana kadar bekletin sonra üzerine tuz ve limon sıkıp tüketin tadı çok güzel oluyor
eylulus Babyybabyyy iyice olgunlastiktan sonra limon, tuz, cok hafif zeytinyag yaparsaniz harika bi kahvaltilik oluyor