Yasemnnnnn Kızlar kimyasal dan sonra adet gecikmesi yaşayan var mı? Benim 2 gün gecikti ve hiçbir belirti yok hamilelik mi yoksa gecikme mi? Genelde adetten 2 gün önce aşırı sancı ve lekelenmem olurdu
ozlem_2727 Yasemnnnnn bence bir test yapın içiniz rahatlar en azından varsa doktora gidersiniz hemen yoksa da kafaya takmamaya çalışırsınız
Yasemnnnnn ozlem_2727 dün test almıştım bozuk çıktı biraz daha bekleyeyim diyorum ama aklimdanda çıkmıyor
ozlem_2727 Yasemnnnnn işte bu yüzden yapın testi aklınız orda olduğu sürece regl olacaksanız da gecikiyor yaşadım daha önce bunu o yüzden iyisinden bir test alın yapın netleştirin en azından yoksa yok dersiniz daha fazla gecikmez eğer varsa da ki inşallah vardır mutluluğu yaşarsınız
Hifaakim Yasemnnnnn bende şuan aynı senin gibiyim kimyasal sorası ilk adet dönemim olucak bugum olmam lazım ama yok beyaz skıntım var
Yasemnnnnn Hifaakim benimde dün olmam gerekiyordu ama olmadım az önce test yaptım çıkmadı nasip değilmiş
ozlem_2727 Yasemnnnnn ondan da olabilir o zaman enfeksiyon hem gecikme yapabilir hem ağrı sancı yapabilir hemde gebe kalmayı zorlaştırır