Yesimilayda Htcsnmtn ya ben zar zor bi randevu aldım o bölümden Aslı diye bi doktordan ama bilgi msjında detaylı usg bakılmamaktadır diye yazıyor 😕
Htcsnmtn Hamideb nasıldı memnun kaldınız mı kaç dk sürdü fotoğraf rapor verdi mi bı de eşinizi de aldi mi
Hamideb Htcsnmtn yarım saat kadar sürdü eşimi almadı açıkçası memnun kalmadım. Aslı altınok daha iyi açıklayıcı konusuyor
Hamideb Yesimilayda bakilmamaktadir yazıyor ama bakılıyor bende de öyle yazıyordu kaç haftalık siniz haftanizdan dolayı öyle yazıyor olabilir
Htcsnmtn Evet bende randevu bakarken onu farkettim ama Ümran hanıma dikkat etmedim randevu alırken umarım ondada öyle bişey yoktur
Yesimilayda Hamideb ya bakar mı çok kafam karıştı randevu almakta o kadar zor ki giderim bakmaz detaylı ya diye endişeleniyorum Suan 20 olduk iki hafta önce almıştım 3 gün sonra randevum
Htcsnmtn Geçen normal muayene ye gittiğimde asistanlar kendi arasında konuşuyordu 24. Hafta son diyorlar ama 26 ya kadar bakiyorlar dediler ama o açıklama kısmı için bişey diyemem
Htcsnmtn Kafanızı karıştırmak istemem ama benim bı arkadaşım 20. Haftada gittim bebeğin bazı organlari tam gelişmedigi için onlara bakmamıştı dedi bana ne kadar geç gitsen o kadar iyi demişti bende 23. Haftaya denk getirdim
Yesimilayda Htcsnmtn 26 da gideceğim paylaşırım inşallah bakarlar ya randevu almak çok zor arıyorum hep ama bulamıyorum ki zor bunu buldum onda da bilgi msjında öyle yazıyor işte bakalım gidince öğrenelim alabilsem yine alırım 2 /3 haftaya
Htcsnmtn Randevu konusunda da 180 i arayın randevu almak istediğiniz doktoru söyleyin en erken randevunun ne zaman olacağını onun için ne zaman aramanız gerektiğini söyler sizde o gün saat 10 da MHRS den hemen alabilirsiniz ama 5 dk sürmüyor hemen bitiyor