Kelebekk-0307 Geçenlerde bir çeyrek altın aldım daha öncede aldığım bir yerdi o an hem çok kalabalıktı hemde kızım huzursuzdu açıp bakamadım zaten paketlenmisti sonra eve gittim bakamyi unuttum birkaç gün sonra bakayım dedim böyle ezik büzük kenarları da soyulmuş mu zarar mı görmüş anlamadığım bir çeyrek koymuşlar hemen instagramdan yazdım bakmadilar DM den gitme şansım yoktu çünkü kendi evime gelmiştm ablama git sor dedim hiç oralı olmadı gitmemiş bu şekilde sorun olur mu ? Bilen var mı ?
myangelson Kelebekk-0307 sanki birşeyde takiliymis da kenarları kesilmiş gibi duruyor bileklik gibi birşeyde normalde ceyreklerde falan değer kaybı olmuyor ama bu şekilde olunca olur mu bilemedim yakinlarinizda kuyumcu yok mu gidip oradan fikir alsanız? üstte kalsın postunuz bilen biri olur umarım.
Ftm35 Kelebekk-0307 yakınlarınızda kuyumcu varsa sorun ona göre gidin ablanızda sizden bir şey isterse yapmayın ki anlasın
littlemiddle Kendiniz gidemiyorsanız, eşinize söyleyin gitsin durumu anlatsın. Ben olsam bu şekilde kabul etmem, farkedince de değiştirmek isterim mutlaka.
Kelebekk-0307 littlemiddle eşime aldigimi söylemedim açıkçası şimdi söylesem laf edip duracak ablama söyledim yakin çünkü ona gidebilir diye o da hiç oralı olmadı sağ olsun
Kelebekk-0307 myangelson maalesef hiç tanıdığım yok yakınımda kuyumcu da yok ki gidip sorayım uzak hepsi kızımla zor olur gitmek o yüzden burdan bilen olur mu acaba dedim ilk defa böyle denk geldim daha önce de aldım hepsi gayet normal bilemedm bende
myangelson Kelebekk-0307 yani ben olsam bir şekilde degistiririm kabul etmem böyle eşiniz falan gidemez mi
Kelebekk-0307 gaydirigubbakcemilem 1 saatlik uzaklıkta işte anca annemlere gidersem sorabilirim instagram filan dönüş yapmıyorlar oraya da ne zaman gideceğim belli değil
Kelebekk-0307 littlemiddle Gzm34 Yasemnnnnn Aysnragc Femay myangelson Muratseyma2015 Ama şöyle birsey var ellerinde bu şekilde bir ürün varsa ve bunu satışa cikardilarsa muhakkak bilirler diye düşünüyorum bu unutulacak birsey değil çünkü ve ilk kez yapılmamıştır diye düşünüyorum
Gzm34 Kelebekk-0307 benim kardeşim kuyumculuk yaptı ona sordum gerçek çeyrek ama bileklikler oluyor ya kola takılan çeyrekli onlardan çıkarılmış dedi. Satarken fiyatı düşer dedi o yüzden gidip söyleyin kuyumcuya ve normal çeyrek isteyin. O an bakamadım bebeğimden dolayı eve gidince farkettim deyin peşine düşün yani yaptıkları çok yanlış. Eğer vermezlerse herkese bu durumu anlatacağınızı söyleyin itibarları için korkabilirler değiştiriler.
Yasemnnnnn Kelebekk-0307 bu tarz kullanılmış ürünler genellikle alış fiyatindan satılır ama size satış fiyatından satildiysa gözlerinden kaçmıştır diye düşünüyorum çünkü açıp bakacaksınız sonuçta götürmeniz de yarar var bide alım anında kart aldınız mı yada fatura
Kelebekk-0307 Yasemnnnnn hayır yani daha öncede zaten hiç kart fatura vs vermiyorlardı ki direkt paketli bor şekilde elime verdi kızımla ilgilendiğim için bakamadım o an numarasını arayabilirdim belki ama şans işte telefonum bozuktu öyle arayamadım 1 ay 2 3 hafta oldu şimdi gitsem birsy yaparlar mı bilmiyorum ya da kamera kaydı var mıdır bilmiyorum kızımın biriken paralarıyla almıştım böyle olmasına ekstra üzüldüm
Femay Kelebekk-0307 bu tarz bileklik veya kolye tarzı aksesuarlardan çıkarılan altınlar diret eritmeye gider benim bildiğim. Hurda sayılıyo çünkü. Alıpta tezgaha koyup satamaz. Mesaj olarak sürekli yazın. En azından elinizde kanıt olur ulaşmaya çalıştım diye. Kuyumcunun adı sanı varsa illa bir yerde numara da vardır internetten bir araştırın
Muratseyma2015 Sordum Ezilen yerlerde farklı bir renk ortaya çıkmamış ise Gerçek cekrektir Ezilmistir sadece Değer kaybetmez, Ama ezilen yerlerde farklı bir renk ortaya çıkmış ise sahte olma ihtimali vardır O ezilme değer kaybettirmez yani dedi
Kelebekk-0307 Muratseyma2015 yani altın rengi değil o kısımlar arkadaşların dediği gibi birseyden çekilmiş sökülmüş gibi duruyor gidemiyorum da sorayım öyle kaldı