Elifff2112 Okey karanfili ağrıyan dişin üstünde durdurmak bir nebze kesiyor aslinda … Diş ağrısından mı uyumadiniz 🥺
cactus123 Okey bende şimdi uyandım ağrıdan limon yedim tuzlu ağrıyan yerimle uyuştu rahatladım biraz dene bence iyi geldi
KurabiyeninAnnesi123 Okey sık süt içmek sık yoğurt yemekle geçirdim bebek kalsiyumu bizden aldigi icin diş agrisi yapiyor süt ve yogurdu gün icinde sık tüketirseniz onlardan alıcaktir diş ağrınız kesilicektir iki hamileligmde de yaşadm🤦🏼 geçmiş olsn
R-veyda44 Okey eczanelerde karanfil yağı var kullanın derim ben dişimin ağrısını öyle kesmiştim eğer daha uzun sürer gecmezse diş doktoruna görünün ilaç veriyorlar
Esra_nurr Üzüm yada elma sirkesi ile tuzu karıştırıp gargara yapabilirsin benimkini rahatlatıyor öyle yada çok fazla ağrı varsa sarımsak ezip koyabilirsin
Dlntkesn Okey ne yaparsanız yapın geldi mi geçmiyor malesef bir an önce doktor onayıyla yaptırmaya bakın. 33 haftalık hamileyim 4 kere kanal tedavi yaptırdım
Okey Sirke ve tuzla gargara yaptım limonda çiğnedim azaldı diyebilirim , her sabah kahvaltıda süt içerim aslında peynir ypgurt vs onlarıda es geçmem amaa tutunca bırakmıyo, karanfil yağıda bulundurmak lazım oda iyi geliyosa
MG1994 Okey Bende diş tedavisi olacam doktorum 14 ile 28 hafta arası olabilirsin dedi onayladı yani sende olabilirsin o yüzden sordum