Oznuur Merhabalar arkadaşlar 25+1 günlük hamileliğim var hemoroid olmuşum yarın doktora gideceğim randevu aldım ama idrarımı yaptıktan sonra kurularken oradan kan geliyor başına gelen var mı bebeğe zararı var mıdır?
gaydirigubbakcemilem Oznuur bebeğe zararı olmaz canım. Benimde geçenlerde çıktı hemoroidim krem söyledi doktorum kullandım üç güne geçti küçüldü
Hasret18ayaz Oznuur gebeyken bendede olmuştu net haftami hayirlamiyorum ama ortalam 30 haftalık falandim acısı ağrısı yoktu bugün wcde kan gördüm şok oldum sonradan anladım hemorodden geldiğini çok şükür oğlum 2 yaşında şuan
Civcivlerinannesi Oznuur proctolog,fito ve anestol dönüşümlü olarak kullanabilirsin. O bölgeyi rahatlatıp yumuşatması için duşta sıcak su tutabilirsin.
basakc36 Oznuur Benimde var canım kanama büyük ihtimal zorladığın için oluyordur. Bol krem sür. Bebeğe bi zararı olacağını düşünmüyorum
Helllobaby Bendede vardı ama kanamalı değildi. Doktorum kantaron yağının daha etkili olacağını söyledi onu sürdüm hergün. Bir de sıcak suya otur dedi bir kaç güne hiçbir şey kalmadı geçti
Elfelf475 Oznuur oğlunda bende vardı ve o şekilde normal doğum yaptım. Bu ikinci bebekte de oldu ve yine normal doğuma falan engeli yok.
Oznuur Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar evet doktora gittim son evrede hemoroid olmuşum ufak bi lokal anesteziyle içindeki kan pıhtılarını boşalttı yine otururken falan ağrıyor ama krem sürüyorum artık ☹️