fundaccn Herkese merhaba arkadaşlar benim bebeğim 1 aylik ve aşırı derecede saçları dökülüyor nedeni nedir acaba doktora götürmeli miyim her bebekte oluyor mu sizin de bebeğiniz de oldu mu korkuyorum biraz 🥹 Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın insallah 🤲🏻
Mucizeayla fundaccn coook normal dökülmeyen bebek daha görmedim ben kızımın parça parça dokulmustu hatta önce yanlar döküldü sonra üstü döküldü kel okul müdürleri gibi olmuştu 😂toparlanması 1 yasa yakin oluyor
bahocum fundaccn bebeğin saçları dökülür zaten sonra yenisi çıkar normal bir durum yani. Benim kızımın tepesi döküldü mesela yanlar ve arkalar duruyor. Memur kafası gibi kafası 😅
fundaccn Ebbruc yaa içime su serpildi ne bileyim insan yine de korkuyor onlar iyi olsunlar da 🥹 baya dökülüyor kafasını koyduğu yer saçlarını tutuyorum böyle bakıyorum elime de geliyor Rabbim bizlere bağışlasın insallah 🤲🏻🌸
fundaccn Begovicka evet yaa daha sonraki ay randevumuz yine de tecrübeli annelerime sormak istedim 🥹🌸
Beyza37 Dökülür tabi çok normal benim kızıminda döküldü hatta yutuyordu dışkısında gördüm birkaç kere eşimle babam tamamen kestiler şimdi yenileri çıktı
fundaccn Mucizeayla ahajaahaah yaaa yerim onuu çok şeker 😂 bu yorum icimi çok rahatlattı çok sağolun hepinize çok teşekkür ederim Rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın insallah 🤲🏻🌸 ilk çocuk olunca insan ister istemez en ufak şeyde tedirgin oluyor 🥲
mervemurat16 fundaccn benim kızımdada döküldü sanıeım kaplı olduğu tüyler dökülünce saçta dökülüyor sonradan çıktı ama hatta tepe kısmı bayağı sıklaştı