Kkardelenn1 Bu ay kimyasal geçirdim iki gün önce kanamam bitti tekrardan deneyecegım doktor sorun yok dedi bu ay bekleyecekler kimler beraber bekleyelim 🤗
Kubra0606 Kkardelenn1 bende kimyasal geçirdim bu ay ama kanama devam ediyor normal regl gibi, sizin farklı mı oldu acaba
Kkardelenn1 Kubra0606 normal regl gibi oldu ama biraz daha pıhtılı oldu 5 gün kanama yoğundu 6-7 . Günler lekelenme oldu
Mamiko_2020 Dün yumurtlama çatlama oldu.Regl 3-4-5 Ekim gibi görünüyor bende heyecanla bekliyorum ☺️Geçen ay ilk denememizdi ama aşırı kafaya takıp stres olmuştum bu ay baya saldım umursamadım rabbimden hayırlısı bakalım 🙏🏻🫶🏻🥰
Kubra0606 Kkardelenn1 evet benimde dediğin gibi oldu bu ay hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah 🩷ben daha reglim 15 ekim falan galiba bat
Kkardelenn1 Kubra0606 amin inşallah canım 💕benimde 28 Eylül tahmını yumurtlama gösteriyor uygulama adeti de 11 Ekim itibarıyla
Kkardelenn1 Kubra0606 ben 14.45 di ilk kan verdıgımde iki gün sonra 3.35 sonraki gun 2.45 doktor yüksekken bakmamışsındır düşüşe geçtiğinde bakılmış büyük ihtimalle dedi gecikmenin 11. Gününde falan baktık çünkü gecikmeden hemen sonra yükselip düşmüştür dedi geç baktım ben testte geç çıkınca
Bgdt16 Merhabalar benimde ekimin 9 da bitti folik asit ve 2 tane düşüğüm olduğu için kan sulandirici kullanıyorum yarın Dr yumurtalar büyüyor mu diye bakicak