Symstf Betusmsr mustafa çok güzel isim ama malesef mustafaların hayat boyu zorluklarla karşılaşması kötü çevremde tanıdığım bütün mustafalar öyle
Merryy Bettybuff evet zaten anlamlarına bakmadan asla koymam sadece eşim öyle söylemişti güzel diye tam karar vermediğim için bakmamıştım anlamınada 🙈
Tugba74 Ben Göktuğ istemiştim eşimin ismi göksel benim ismim tuğba başlarından göktuğ uyuyor çok uyumlu diye ama eşim Cihangir istiyor naptıysam değişmiyor fikri ben de saygı gösteriyorum😂😂🥰
Merryy Tugba74 göktuğlar genelde sakin oluyor karşı komşumun oğlu var çocuk dışarda annesinin yanından ayrılmaz cinhangir yok çevremde bilmiyorum onu 🙈
Ayssins0 Ftmnnr Tugba74 Göktuğ çok yakışır o zaman sizin yerinizde olsam koyardım Cihangir de mükemmel bir isim bende Cihangir istemiştim ama tam hatirlayamiyorum dünya yükü omuzlarında gibi anlamı vardı kötü etkilemesindsn korktum
Merryy Bettybuff yiğit Ömer yusuf emir mert bunlar hep yaramaz oluyor genelde eşimin adı selim onuda koyamam zeyd metehan var ailede göktuğda karşı komşumun oğlunun adı eltimin oğlunun adı Kerim keremle anlamı aynı dedi geçen onuda eledim 🙈
Merryy Kahvesever12 ilk oğlumun adı ediz miraç oda çok hareketli yerinde duramayan bir çocuk şimdiki oğlumada sakin yapılı bir isim arıyorum o yüzden 😂
Yarengrr Merryy ilk hamileliğim sırf ismi sakin uysal olsun diye Yunus Emre seçtim. Yunus emre isimli kişiler genelde çok uysal oluyor
Merryy Yarengrr yeni evlendiğimde karşı komşumun oğlu vardı daha küçüktü o zamanlar devamlı çığlık atardı bende bu çocuğun boğazları hiç mi acımıyor diyordum geceleri uyumazdı hiç gündüzde aynı ismide yunus emreydi şuanda 1. Sınıfa gidiyor dışarda sakin gibi duruyor ama bebekliğinde annesi çekmişti iki isim düşünmüyorum ilk oğlumun iki ismi var kimse seslenmiyor tek istiyorum bu sefer
Esoss22 Yarengrr esimin ismi emre ve gercekten cok sakin uysal kisilikli. Oglumun ona benzemesi icin dua ediyorum valla🤣🤣
Diririiririm Rabiadk görümcemin oğlunun ismi. 2 yaşına girmek üzere ve henüz şiddetli ağlamasını duymadım. Hep uysal ve kolay bir çocuk. Tek faktör elbette isim değil ama yine de anlamı da güzel bi isim
pinaaardmr Merryy enerjiden çok anlamam bende 18 haftalığım Bertuğ koyucam Allaha emanet ne gelir bilemem 😂😂 arkadaşımın oğlunun adı eymen missss gibiii cocuk gıkı çıkmıyor 😂😂😂
Merryy pinaaardmr arkadaşımın oğlu Mustafa eymen biz eymen diyoruz küçükken koydukları yerde dururmuş baya sakinmiş ama şuan 3. Sınıfa gidiyor küçüklüğünden eser yok 😂