Zuuhl Sevcannnnn okul öncesi öğretmeniyim gördüğüm tüm poyraz ve yamaçlar zor çocuktu. Benim oğlumun ismi de rüzgar🤦♀️☺️5 yaşında ben de çok zorlanıyorum hala . İkinci oğluma sakin isim arayışındayım ben de 😅
Merryy Zuuhl ya siz aslında işin içindesiniz gördüğünüz böyle sakin uslu laf dinleyen öğrenciniz yok mu hiç 😂
Merryy mcansu küçükken genelde yaramaz olanlar büyüyünce akıllı uslu oluyor diyorlar ama küçükkende çok çektiriyorlar 😂
isiksinem45 Merryy Ben gençliğimden beri bir oğlum olursa ismini Ertuğrul Kaan koymayı düşünüyordum hamileyim şu an ama eşim babasının ismini koyacak bence Ertuğrul Kaan ismi çok havalı bir isim
Merryy isiksinem45 Ertuğrul eşimin amcasının torunu asla yerinde durmuyor laf dinlemeyen biri Ertuğrul kimi tanıdıysam böyle oğlumdan küçük olmasına rağmen oğlumun hakkından geliyor 😂
Bebekannesi_1 BusrAsil2019 benim oğlum olacak ve ismi miraç olacak sakin mülayim uslu olur diye düşünüyorum
Merryy Aygul_ozcan abimin oğlu mert tuna oda sinsi saman altından su yürütüyor yapmadığı şeyler yok 😂 eski çalıştığım yerde vardı çırak oda devamlı işe girer çıkar başı boş gibi gezerdi 🤣