Nusyaa esrast oğlumun ismi Kayra ❤️ 13 yaşında hala da çok beğenirim ismini ve çok uysal sakin bir çocuktu küçükken
BirAskMasali1323 EceQueen Aynı harfin tekrarı tavsiye edilmiyor demişsiniz ya Defne Arya uyumu nasıl peki enerjisi yani
Damlaydin Bende hamza utku düşünüyorum sizce nasıl güzelmi bi türlü emin olamıyorum hediyelik yaptırıcam ama emin olmadığım için yaptıramadım sizde hamza tek mi olsun hamza utku güzelmi
Bettybuff snybzkrt Yaman isminin anlamı güzel değil bence TDK’da yer alan bilgilere göre şu şekilde: 1. Kötü, korkulan, şiddetli.
Bettybuff Bence sadece isme takılmayın çocuğun hareketli ya da sakin olması bir tek isimle olmuyor burcunun etkisi de olabilir anne baba başka çocukları kınamıştır o da başına gelmiş olabilir bir çok etken vardır diye düşünüyorum şahsen
Merryy Bettybuff evet dediğiniz gibi oğlum ikizler burcu eşimde çok hareketli çocukmuş yüzü bana benziyor ama huyu aynı babasının küçüklüğü diyorlar dün mesela hareketliliğinin yüzünden parmağını kapıya sıkıştırmış parktan gelirken tırnağı düştü 6 dikiş atıldı parmağı kırıldı dediğiniz gibi diğer faktörlerde etki ediyor
Rabiahnm Bettybuff evet anlamını bile bile koymak istiyoruz 😅karahanlı hükümdarlarından saltuk buğra han var islamiyeti kabul etmis bide bugrahan tuncer basketci cok begeniyorum onu oda etkili oldu 😅
Umutolbize BusrAsil2019 bende kent’te takipliyim. İlk oğlumu egepol’de doğurmuştum. Kent şu an fiyatı en yüksek haatane. O yüzden çok muallakta kaldım :(
Kuzeymom___ EceQueen bende Kuzey Alp koymak istiyorum soy adımızda su kuzey alp su olucak sanki bu ismide yorumlayabilir misiniz nasıl bi enerjiye sahip olur bildiğin kadarıyla
Havvanurrrr Minedy yanlış yere attınız galiba @isimm_analizimm instada siyah profil herkese açık hesap 😊