YeniAnne55 Aysnurrr normalde ayda 1kere çagrıyodu haftam ilerledikçe 2haftaya düşürdü şimdide haftada 1gün👀
seyma281015 Aysnurrr ikinci bebeğimi 9 haftalık olmasına yakın kalbi durduğu için kaybettim. O yüzden içimdeki korku beni 10 günde bir hastaneye götürüyor. Henüz 8 haftalığım, riskli zamanları geçirene kadar sık sık gideceğim
Mltmstf Aysnurrr hamileliğimin en başından beri 3 haftada 1 gidiyorum 34 haftalık olduk kontrolümüz var büyük ihtimal 2 haftada 1 e düşücek diye tahmin ediyorum.
aylaacetin Aysnurrr 2 kaybım olduğu için ayda iki kere gidiyorum bi özele bi devlete. Endişeme kalsa haftada bi giderim ama kendimi tutmaya çalışıyorum.
ayaniz Aysnurrr ayda 1 gidiyordum.. 35 te gittim 2 hafta sonra dedi 37 oldum gene gittim .. hala 37yimm 2 hafta sonra cagırdı yani 39da 😍 tabi ozamana kadar dogumda baslayabilir..
2prenses_masal-oyku Aysnurrr iki haftada bir sürekli gidiyorum görmeden edemiyorum doktor kovacak beni bi gün yeter gelme diye korkuyorum ondan 1 ayda bir gitmeye çalışıcam inşallah 😂