Bugün tam 1aylik olduk ben bugün 1.ayimiz için pasta yapiyodum oğlum salondaki küçük beşikte uyuyodu normalde çok çığlık ata ata ağlamaz yavaş ağlar birden bağırdı ağladı bende panikle aldım hemen kucağıma ne yaptım susmadı emzirmeye çalıştım tutmadı mama verdim sinirlendi tutmadı altına baktım gaz damlası kullanıyorum zaten gazini da çıkarayım dedim yoktu 3saat aralıksız ağladı gözleri kaydı yukarı aglamakta beyazı göründü bende panikle hızlı hizli saladim öksürdu kustu neyse zar zor uyutum eşimde anahtarı almamış aramayı da akıl etmemiş zile bastib10 dk sonra yine uyandı daha beter oldu ikimiz sustuturamadik bide bu sefer bakara süresi felan actik neyse memeyi tutu biraz emdi hemen uyudu uykusuzdu tabi bu seferde rengi beyaz oldu normlade bebeğimin teni kırmızı beyaz oldu bugün banyo yaptırdım ama çok dikat etim bu olaylardan önce bı yeri ağrımadi eminim zaten banyodanb,5,6saat sonra oldu ama biraz sert saladim gözü kayınca bişi oldu sandım Allah gostermesin bı yerimi çıktı bişi mi oldu beyazladi eşime dedim hastaneye gidelim yok doktor bişi yapmaz hep hastalık felan yine olursa gidelim dedi ama çok korkuyorum böyle bişi yaşıyan oldumu bu çocuk nie böyle oldu