Bizzzz 12.haftalık hamileyim Salı günü cinsiyetini öğrenebileceğimiz söylendi sizcede erken değil mi ? 🤷♀️🤔
Orianna95 Bizzzz 12 de erkeğe benziyor dedi 14+3 de kesin erkek alışverişe bile başlayabilirsin dedi 😁
Bizzzz Bende çok merak ediyorum ama ben tam 4. Ayında öğreniriz diye düşündüğüm için çok ani oldu 🤷♀️
Eliif Benim 11 artı 4 de kıza benzetti doktorum ama 16. Hafta da kesinleşevek dedi bana değişir gibi geliyor duyduğuma göre kızlar da daha çok değişme oluyormuş hayırlısı olsun canım
Smyyglgn54 Bizzzz kendini gösterirse olur canım☺ Benim kızım 12+2yken göstermişti. Şimdi 27 haftalığız😍değişen birşey yok
tazeanneck Bizzzz bana o haftada %80 kız dedi doktorum geçen gün kontrolüm vardı kız olduğu kesinleşti kızımız olacak allaha şükür 😊😍
Krasivyy Bizzzz bebeğin gösterip göstermemisyle alakalı bi durum yok cinsel otganı 11 haftadan itibaren gelişmeye başlar ve bizim öğrenmemiz için 16 ya kada beklememeiz gerekir yoksa yanıltır bn 17+larda net öğrenmiştim
Yilmazfatma Bizzzz belli olur ama net değil bence değişebiliyor ben 22 haftada öğrendim net olsun diye