Zey1zey Merhaba. Bahar Şentürk hoca da takip edilen var mı, memnuniyet durumu nedir, süreç nasıl ilerledi. Özellikle doğum yapan olduysa tecrübesini paylaşırsa sevinirim. Gece doğumları nasıl oluyor merak ediyorum, hocalar geliyor mu
Alone Zey1zey orada ayla Aktulay takipliyim. Gece gittiğinizde öncelikle sizi doğum katına çıkarıyorlar. Orada hemşireler kontrol ediyor nst ye bağlıyor. Daha sonra doktorunuza durumunuzu haber veriyor. Eğer doğum başlangıcı ise doğum zamanına yakın doktorunuzu çağırıyorlar. İlk doğumumu o hastanede gece 4.30 da yaptım kendi doktorum gelmişti.gerçi 7 sene geçti üstünden değiştiyse bilemem. Sonraki 2 doğumu da orada yaptım ve 4. Sezeryanımı da yine aynı doktorda olacağım inşallah 😂
Sare19 Zey1zey ilk doğumumu lokman hekimde Bahar hanım ile yaptım ikincide yine ona gittim koruda yaptım doğumu çok ilgili bir doktor ne zaman yazsanız cevap verir her detayla ayrı ilgilenir üçüncü gebeliğim yine ona gitmek istiyorum ancak ücretler çok uçuk bende araştırıyorum şuan Medicana da çalıştığını öğrendim
Burakmerve Bende çok merak ediyorum gece nasıl oluyo diye bende medicana irem hanımdayım bi post okumuştum bazı özel hastanelerde muane olduğun doktor değilde acil gittiysen kim varsa o yaptırıyomuş inşallah öyle değildir gittiğimde sorucam
Zey1zey Burakmerve ben doğum paketiyle ilgilenen kişiye sorduğumda icapçı kimse o girer demişti. Bu durum hiç cazip gelmiyor bana :) ilk doğumum gündüz mesai saatleri içinde gerçekleşmişti, uygun bi fiyatla o gün mesaisi olmayan bir ebeyi ayarlamıştık o yanımdaydı rahat olmuştum o yüzden. Küçük bir yerdeydik tabi. Şimdi ankara şartlarında nasıldır bilmiyorum doğuma gelmek zor mu oluyor. Sizin doktorunuz nasıl, bahar hocayla ilgili duyumunuz bilginiz var mı acaba
Zey1zey Alone Allah sağlıcakla kavuştursun:) ben doğum paketiyle ilgilenen kişiye sorduğumda icapçı kimse o girer demişti ama mesela ben erkek hoca girsin istemiyorum bunlara dikkat ediliyor mu bilmiyorum. Takip edildiğim hoca girsin isterim yoksa pek anlamı kalmıyor gibi doktor seçmenin. Sizin doktorunuz nasıl? Bahar hoca hakkında duyumunuz var mı, yeni başlamış sanırım
Alone Zey1zey ben doktorumdan memnunum ama diğer doktorları hiç bilmiyorum inanın normal muayenelerde bile hep buna gittim. Doktorların kendisine sorabilirsiniz aslında kendiniz giriyor musunuz doğuma diye. Çünkü pazarlamadakiler genelde rutin bilgileri veriyor. Hatta bazı doktorlar mesela hastasına özellikle kendisi girmek istiyor felan bence doktorunuza bir sorun 🩷
Burakmerve Alone öyle yapsak daha iyi olacak gibi bencede birde saçma bence yani o kadar para veriyoruz ayrı bide doğuma vericez herhangi biri gircek doğuma
Alone Burakmerve bazen o doktorun doğuma girmesi için ekstra ücret ödeniyormuş diye duydum öyle bir durum olabilir belki. Ama dediğim gibi çok bilgim yok. En son 7 sene önce gece doğurdum bi daha hep gündüz oldu sorma ihtiyacı da duymadım açıksası değişti mi ki inş bizimki kendi giriyordur ne olacağı belli olmaz sonuçta gidince bende bir sorayım
Zey1zey Doğuma da 40 bin demişlerdi bahar hoca için. Siz yolu da yarılamışsınız paket avantajlı olmayabilir haftanıza göre farklı fiyat da verebilirler gerçi ama
Sare19 Zey1zey haftanız ilerlemiş 58 bin olur diyorlar 😂 gereksiz oluyor da doğum ücretide yılbaşından sonra zamlanır dedi
Zey1zey Sare19 aaa yok artık. Muayene hakkını da düşürüp ona göre hesaplamaları lazım ama işlerine gelmiyor herhalde. İkili üçlü test ücreti baştaki kan tahlilini vs indirip öyle fiiyat vermeleri gerekir
Zey1zey Sare19 fiyatlar çok pahalı ya. Gebeliğin başında paket alınca en azından fiyat değişiminden az etkileniliyor ama. Pakette bile dahil değil diye sadece bir değerin tahliline 500 tl istediler. Her yerde hinlik:D