Swraksya Benim de 36+2yim tahmini doğum 14 şubat erkek bebek yarın nst ye gircem bakalım bizim bebiş ne alemde bende bu ay sonu doğururmuşum gibi geliyor ama erkek bebekler geç geliyor diyorlar.. 2 hafta önde gidiyor birde benim oğlan.. 😍
Defnemmm2301 HaticeAlaahin benimde 13 şubat Allah kısmet ederse 🥰🥰 Tabi normal doğum belli olmaz da Hayırlısıyla sağlıkla gelsinler inş 🥰🥰🙏🙏
Papatya-50 Subat anneleri çok şanslı hep 14 Şubat ne güzel 😘😘 benim de paşam 14 subatta gelecek ama bakalım hayırlısı bu arada ben bugün doktor kontrolüne gittim çatı muayenesi oldum erken mi sizce etrafımdaki bi kaç arkadasım bu muayene icin erken dedi de
TugceSenelKavak Papatya-50 yani genellikle bir sorun olmadığı sürece 38. Haftadan sonra bakılıyor diye biliyorum. Ben daha olmadım. 🤔
Defne00Duru Bende 35+0 Dayım şuan doğumum sezeryan olucak nasipse 14-18 Şubat arası alırız dedi doktorum ama Perşembe kontrolüm var netleşir herhalde Normal de 22 Şubat doluyor günüm
Beriliko Bende 35+2 yim 2 gün önce gittik 2871-49 cm di prensesim çatıya baya inmiş dedi doktor bakalım ne kadar durucak 37 yi doldursak bari🤔