Umayy1 Kızlar bebeğimin 22 günlük bebeğim var burnu tıkalı fizyolojik serumla temizlemeye korkuyorum napicam bilmiyorum burnu tıkalı oturdum ağlıyorum şuan tekim bide genzine falan sıçrar diye çok tedirgin oluyorum bebeğim çok huzursuz uyuyamiyorda
ttazeannee Umayy1 bişey olmaz yan yatır ilk önce üstteki deliğe sık aşağıdakinden çıkacak zaten hemen kaldır sırtına vur pat pat YouTube den video izle öyle yap daha iyi anlarsın nasıl yapıldığını
byzyldz Umayy1 bebişi yan yatır bir elinle başını hafif aşağı eğ diğer elinle de şırıngayı burnuna getirip sık 5 ml doldurabilirsin sıktıktan sonra yüz üstü kaldır sırtına pat pat vur ağız mendiliyle silebilirsin bir de babyvac veya aspiratörün varsa onunla da ardından çek ciğerine veya genzine kaçsa da hiçbir şey olmaz sıkıntı yapma
Busy Umayy1 canım sakin ol hiçbir şeycik olmaz. Eğer temizlemezsen bebeğin rahat nefes alamazsa sıkıntı olur. Bebekler ilk aylar sadece burundan nefes alır. Burun mutlaka açık olmalı. İyice eğip şırıngayla sıkabilirsin. Ya da yan yatırıp. Osman gönülalın burun temizleme videosunu izleyebilirsin.
Edailkemomm Hiç korkma asıl burnunu açmazsan tıkanır ağzından henüz nefes alamıyor ferzan ebe var video çekmiş bu konuda ben ona bakarak yapmıştım rahatladı izlemeni tavsiye ederim geçmiş olsun