Citirmom Arkadaşlar bunu yaşayan var mı? İlk zamanlardan başladı tam kuyruk sokumumu onu da anlamıyorum. Yaşayanlar sizin ağrınız tam nerde? Benim popomun iki üç parmak üstünde ortada bir ağrım var geçmiyor. Orası da kuyruk sokumu ağrısı mı oluyor?
sumeyra00 Citirmom malesef 17 haftalığım ilk günden beri ağrıyor hala geçmedi ne zaman geçecek bilmiyorum ama doğuma kadar böyle devam ederse çok zorlanacağım kesin . İlk kızıma hamileyken hiç böyle bişey olmamıştı şimdi oğlum olacak bu çok zorluyor
Busra_28 Citirmom benim de ilk aydan beri kuyruk sokumu ağrım var 26. Haftadayım hala ağrıyor senin inşallah geçer
prensesimveannesi Citirmom 9.haftaya gireceğim özellikle yattığım yerden kalkarken çok kötü ağrıyor kuyruk sokumum nasıl olacak bilmiyorum 😢
Citirmom sumeyra00 sizinde aynı yerde mi? Çok kötü ya her an ağrıyor ağrımadığı pozisyon yok nerdeyse
sumeyra00 Citirmom evet aynı yer aynı şekilde sürekli ağrıyor her gün aynı ağrıyı geçiyorum ve doğuma kadar ne yapacağım bilemiyorum doktorum bunun çaresi yok dedi ne yazıkki
mucizemgelsin61 babyiscoming_ Aynı şekilde post açmıştım canım popom ağrıyor resmen diye😬 benimde ilk zamanlar aşırı zorladı beni tam kuyruk sokumu evet ama sonradan geçiyor merak etme benim geçti seninde geçer umarım