hulya98 Kızlar bu normal mi? Yoksa Hepsinin içeride mi olması lazım? Gebelik planlamaya başladık regl sonrası
bebeimibeklerken33 hulya98 tabiki normal milyonlarca spermden sadece 1 tanesinin içeride kalması gebelik için yeterli🥰
Razismom hulya98 illa akar, içerde bir damla kalsa yeter zaten, ayağa kalkınca da bayağı akacaktır merak etmeyin normal bişey..
Aylaa123 hulya98 meni zaten vajinada kalır ve dışarı akması gerekir rahme ilerlemez . Boşalma anında sperm hücreleri saliseler içinde yumurtalıklara ilerler. Yani akıp akmaması gebeliğe engel bir durum değildir
-37- hulya98 canım normalde sağlıklı sperm yeterli ama farz et 100milyon hareketli sperm var bunun bir hepsinin ulaşıp akması var bir de bir kisminin dışarı akıp geri kalanin ulaşması var o yüzden oran olarak ne kadar giderse o kadar şans var bence.cunku bizde bunu yaşadık hatta epeyi akıyordu yatağa ve bundan mi diye düşündüğüm oldu bir şeylere dikkat edince şükür ki oldu.tabi tek etken bu değil ama insan düşünüyor yinede
Tugbaayd Hamilelik planlıyorsanız sizin altta olduğunuz şekilde ilişkinizi bitiriniz, zaten tutacak sperm 1 tane bazen az bazen çok sıvı gelmesi normal, Allahım hayırlı evlatlar versin
Mami68 -37- sperm hakkında dikkat edeceğiniz tek husus erkeğin beslenmesi ve yaşam biçimidir Vay efendim şu pozisyon vay efendim yastık işleri çok saçma vajinaya boşaldıktan sonra geri çıkan bir sperm yer çekimine maruz kalıp içerde kalsa ne gibi bi faydası olabilirki
Mami68 hulya98 gebelik için meni gerekmez sperm gerekir ihtiyaç olan spermde zaten yatağa akmadan önce hızlı bir şekilde ileriye doğru hareket etmiştir bile yatağa akan sperm hücresinden hayır gelmez
-37- Mami68 söylediğin zaten doğru olan iki kişinin de beslenmesi çok önemli ama akıl giden spermler de fazla olunca hareketli sperm sayısında ki şansı düşürüyor onu söylüyorum.zaten ulaşan ulaşıyor saniyelik bir durum ama ben kendim için diyorum mesela epeyi dışarı aktığını biliyorum.pozisyona gelince yastık koyma falan değil onlara hiç girmedim inanmamda.ama misyoner pozisyondayken bacaklar omuzdayken dışarı çıkma olayı olmadı ve bir süre bekleyince(biraz açık yazdım kusura bakmayın)ama benim gibi kafaya takanlar için önemli bence.ben dikkat ettiğimiz bu bir kaç şeye göre yaşadığımı soyledim
hulya98 Mami68 eşime diyorum ki keçiboynuzu iç macun ye yemiyor daha geçen ay başladık denemeye diyor. Ben de işimizi sağlama alalım diyorum. Spora gidiyorum et yiyorum daha ne istiyosun diyor 🤣🤣sigara içmiyo
prens_prenses_annesi hulya98 normal kuzum iki saatte yatsan kalktinda fazlasi akacaktir zaten o sure zarfinda giden gitmis oluyo icine
-37- hulya98 aynen belki de sende de işe yarar.ben OMEGA 3 içtim bir aya yakın zaten folik asit olarak ocean mumy içiyordum sonra kuruyemiş avakado yedim.ama dedim ya sen olmuyor dediğinde oluyor
hulya98 -37- kuzum zaten ben de yoga filan yapan birisiyim haftanın beş altı günü sağlıklı beslenirim. Avokado balık kuruyemiş. Zaten diğer gebeliğim de düzenli avokado yediğinde olmuştu bi hikmeti var bence
-37- hulya98 ya ilk kez yedim daha doğrusu yemeye çalıştım🙈hiç beğenmedim ama bir kaç şey yedim😀rabbim verdiyse dediğin gibi vardır bı hikmeti