mucizemgelsin61 Sizdede oluyormu nasıl tarif edeceğimi bilmiyorum ama böyle içimdeki organlar sanki oynuyor🙄 deriiiiiin nefes alıp verirken mesela hırıltı oluyor böyle içimde karın mide göğüs kısmında böyle oralarda hissediyorum 🫣
Ayse0575 mucizemgelsin61 15+2 haftadayız karnımda hareketlenme oluyor böyle özellikle yatarken gaz diye düşünüyorum ama garip böyle dalgalanma gibi hareketler içinde erken diye düşünüyorum ama bi şeyler olduğundan eminim😅
mucizemgelsin61 Tutaste_ Ay öylemi ne bilim garip şeyler yani valla korkuyorum yaa aklıma kötü kötü şeyler geliyor
mucizemgelsin61 Ayse0575 Aynen aynen gaz gibi sanki çok doğru tarif ettin gibi ama emin değilim sanki midemde gaz var ay allahım umarım yanlız değilimdir valla herşeyi takıyorum zaten şimdide buna sıkıldım
mucizemgelsin61 Narin4545 Canım benim bilgim yok ya kasılmanın ne olduğunu da tam bilemiyorum açıkcası bilgisi olanlar yazar
mucizemgelsin61 Ayse0575 Aynende öyle bende aynıyım ne yazıkki hatta ailem kızıyor bana böyle olduğum için