Tomucuk12 Kızlar daha yeni girdim ama öyle bir giriş yani mide bulantısı gerı geldı .. sinir harbi halindeyim sürekli kaşık ağrılarım da geri döndü sizler nasılsınız?
E_Duha Tomucuk12 evet sanki ilk üç ay gibi midem bulanıyor yanıyor halim yok ağrı vuruyor arada taş gibi oluyor karnım haraketler desen hepten kısıtlı yani baya zor
Sevilay2626 Tomucuk12 resmen hamile olduğumu hissediyorum artık 😂 fena ağırlaştım. Taş gibi bir karın , sağa sola dönerken kasık batması, göğüs kafesine baskı akabinde nefes darlığı.. Allah kurtarsın hepimizi 😂😂
Tomucuk12 E_Duha gerçekten çok zormuş ikinci dönem de benim için zor geçmişti farklı şeyler vardı ama şimdi daha kötüyüm yataktan çıkamıyorum
Tomucuk12 glycnkrt offff gerı geldı hersey hoc bıseyode halledemıyorum ıkıncı donemde tüm hazırlıklarını halledenler haklıymıs
littlemiddle Tomucuk12 Ben de gece yatarken plan yapıyorum yarın şunu yapicam bunu yapicam, off dolap içleri, düzenleme falan her şey harika jfksjdk ertesi gün oluyor, aman iki ay sonra yatamayacağım bile en iyisi vakit bulunca yatim diyorum 😁🦦🦥
glycnkrt Tomucuk12 evet ilk hamilelikte 29 haftada yapmıştım. şimdi çok üşeniyorum kızımla iş yapmak zorluyor 🥴 önümüzdeki hafta inşallah 🤣
Tomucuk12 littlemiddle En güzeli gerçekten yatmak dinlenmek benim erken doğum riskim olduğu için bir yandan korkuyorum hazırlıklar da yok hiç ortada😂😂
Tomucuk12 Sevilay2626 gerçekten öyle bir de ben kilo almadım almam diyordum ama bundan sonra herhalde bayağı alcam