m_mervee kesi sana bağlı bende ikinamadadim bı yerden sonra artık oyüzden direk kesi atın dedim kediden korkma yani ama benim kesigim azdı ilkine göre tabiki ve sanciya gelelim ilki tabiki zordu benim için ve uzun sürmüştü bu bebeğimde ben sancimi değilmi anliyamadim çünkü o kalıplaşmış sancı şekline uymuyo bı kere benim ilk dogumundada düzenli bı sancı yoktu bu dada olmadı hatta bu çok farklıydı ilki den ben anliyamadim bile popoma vuran bı ağrı vardı beni kasan ve adet sancısı gibi aşağı doğru bı ağrı olur şiddetli hani kanama olduğunu düşün adet olurken öyle bişey aşağı baskı yapan ben cuma doktor randevusundan çıktım sürecin basladi cumartesi nişanim geldi ve afedersiniz bı kere ishal oldum ama devam etmedi bu araştırdım bu doğum yakın demekti gelip giden bı ağrı var ama ben doğum ağrısını böyle bilmiyorum tabi ilkinden pazar günü bu arttı gece acile gittik nts bağladılar ara ara biseyler oldu ama ebe bana bunun aktif sancı olmadığını aptala anlatır gibi yok karnınız sertlesicek yok belinize vurucak diye doğumu anlattı hiçbirinde olmadı o gece geldim duş alırken suyum patladı meğer doğumum başlamış ben emin olamadım suyu gördüm ama bilemedim işte ertesi gün pazartesi dayanamicak kadar ağrım oldu gözüm yasariyodu artık sürekli giren bı ağrı var ama bildiğim ağrıdan çok farklı karnıma dokunuyorum sertmi diye yok doğum değil ozaman dedim eşimin ısrarı üstüne biz hastaneye gittik öğlen iki buçuk gibi suyum geldi dediğim için direk aldı zaten baktı doktorum evet gelmiş dedi yatış yapıyoruz doğumhane katına çıkın o an bı duruldum hicbisey söylemedi ben dogurucami bilmiyodum gittim eşimi valan yanımda gelen kimseyi almadılar içerde direk alttan bakıp 4 cm dediler önlük verdiler giydim nts odasına uzandım suni sancı verdiler hadi bı gayret sancıyla ikin doğur dediler beş olmadan doğum yaptım ben iki saat işte kısa sürdü