Betul7140 O bana ilk kız gibi denildi sonra erkek olabilir dediler şimdi gene kız diyolar 17+2 deyim bi tam söylemiyolar napıcam ben
Dilra Neslimm canım haziranin kaçina tam tarih verdi dogum icin doktor bende 19 haftalığım ve haziran dogum nasip olursa😊
Sakirtugce33 Krispiim16 yok kuzum erkek dedi 16+3 te kızlar büyük biri 11 biri 2 buçuk yaşında 28 yasında 3. Yü doguracam inş dr kesin mi dedim net gösterdi cinsiyeti degisirmi bilmem 😊😊🧿
AlininAysesii 19+4’e kadar kızken bi anda erkek dendi bana da, detaylıyı bekliyorum. 19+6’yız bugün minnoşumla 🧿🙈
YadeOmer AlininAysesii şaka mı 😱 kızınız olduğunu kaçıncı haftada söylemişlerdi peki? Bende 15+6 da kızım olacağını öğrendim bi sürü de alışveriş yaptım korktum birden şimdi erkek falan derlerse diye 🥺
Kubrakuzey Neslimm bende bugün öğrendim 15+5te aslında temmuz annesi oluyordum ama sezaryen olacağı için haziran sonu alınacak nasip olursa ikinci oğlum geliyor💙
Atarlianne Neslimm salı günü girdim. Ayrıntılı ultrasyonda ögrenirsin dedi, ayrıntılı bakmadı doktor..
Esra7261 Neslimm oğluşum olucak 💙💙💙🤫 kızlar bebek odası yapmayı düşünüyormusunuz? Fiyatlardan haberinolan var mı?
Kereminannesihtc Kizlarrrrr ne olur yanlis anlamayin ama coook merak reiyorum bebegimin cinsiyetini. Aranizda cin takvimine bakan var mi . Dogru cikti mi gercekten???benim kiz diyor? Dogru mu bu takvim. Bi teyit eder misiniz? http://cin-takvimi.gen.tr/otomatik-cin-takvimi-hesaplama
Behiyem0305 Kereminannesihtc erkek diyor ama doktorum kız dedi . Kızımda tutmuştu ama bu sefer tutmadı