Bigsecret3 Kızlar dün ovulasyon testine başladım her gün aynı saatte 1 kere yapıyorum tahmini ne zaman pik görürüm acaba 🤔
ayseheyecanli Bigsecret3 ikinci çizgi belirmeye başlamış 1 hafta içinde netleşir o çixgi gitgide koyulaşıcak koyulaşıcak baya ikisi de kopkoyu olucak
Ahs34 Bigsecret3 adetiniz ne zaman bitti benimde 2 gün önce bitti ovülasyon testine başladım ama ikinci çizgi hiç çıkmıyor bile
Kalbimde Bigsecret3 bende geçen ayın 28 adet oldum 7 gün sürüypru ayın 3 de bitti daha sonra ovilasyon testi yaptım senin gibi şişlikti ayın 10 da çift çizgi oldu aynı renkte ertesi gün hafif silinkti aşırı kaşık ağrım oldu o silinme gibi olmaya başlatıncada catlamış demek tir
Bigsecret3 Kalbimde hmm anladım çok teşekkür ederim zaten bildiğim kadarıyla şöyle pik gördüğüm günleri değerlendireceğim ve silikleştiği günü de değerlendireceğim ondan sonra normal ilişki gibi devam ediyor zaten ister adeti bekle ister devam et tarzında diye düşünüyorum doğru mudur
Bigsecret3 Ahs34 Çarşamba günü bitti cnm bugün çok az leke geldi kahverengi ama oda son kalan sanırım sadece peçeteye daha da gelmedi yani iki gün oldu benim 🥰
Bigsecret3 Ahs34 iyi diyorlar diye biliyorum aslında o markaya belki de doğru gösteriyordur cnm yumurtlaman gelmediği için
Bigsecret3 Ahs34 görürsün cnm inşallah hiç canını sıkma stres yapma oda iyi gelmez akışına bırak Rabbim ol deyince olur inan buna bakarsın herkes imkansız der yumurtlama dışı olan ilişkiye ama herşeyi Allah bilir o isterse olur rabbim gönlümüze göre verir 💖💖