1Ali 37+0olduk, temizliğimiz kaldı mutfağı detaylı girişip bitirdim bir günde, bu hafta sonu da eşimle camları silicez zaten sonrasında bir şey yok günlük toz alma süpürüp silme vs. Uygulamaya göre doğum 10ekim bakalım ne zaman gelmek isteyecek canı🥰
Eyseca 35+2 den selam kizlar zorunlu sezeryan olacaz yarın kontrolüm var tarih verir büyük ihtimal çantalar herşey hazır tek sorun kızımın hala ismi yok o yüzden hediyelikler daha yok etikete yazılacak isim belli değil 😂
BirAskMasali1323 Eyseca Aynı durumdan muzdaribim bende 35+4 haftalığım hala eşimle ortak paydada bulusamadik o kendi beğendiği isimi soyluyo ben başka ikiside birbirine uyumlu isimler değil ikisini birden bırakalım isimli hastane çıkışı sipariş vericem hediyelikler vs.kapi süsü yastık bunlar hiçbiri ortada yok çünkü isimi kararlastiramiyoruz😣
eylulus Senihayy98 varlar cok sukur ama ben her seyi kendim yapmaktan hoslanan bi tipim bebisin odasiyls ilgili seyleri ben yaparim demistim yapacagim yavas yavas annemler sadece buyuk temizlik yapacaklar
Eyseca Senihayy98 ilk bebegim sezeryanla dünyaya geldiği için 2.de mecburi sezeryanla oluyor maalesef isimsiz kaldı çocuğum hiç birşey içimize sinmiyor fikirlere açığım 🤩
1Ali Senihayy98 inşallah vaktindede doğurabilirim😂 bu haftaya kadar bir şey yoktu ama bu hafta ayaklarım ödemden 2katına çıktı vücudum felaket derecede ödem tutmaya başladı, çatı bölgemde ağrı artmaya başladı, sağ salim gelse birde miniğim 🥰
Lavin___ Senihayy98 al benden de o kadar ya haftamız günümüz de aynıymış senle😊 son iki gündür daha da canım yanmaya başladı dün gece 2 saat uyumadım sertleşip farklı şeyler yapıp durdu bazen korkuyorum ya😅 arada sancı da girip duruyor
E_E1996 Senihayy98 son 25 gün bakalım çok zor geçiyor benim yaa kolumu kaldıracak gücüm yok hiçbir şey yapasim Yok yapamıyorum ağrılar beni mahf etti 🥺
drn5410 Senihayy98 inşallah alır da 3 kg ya yakın doğar bakalım nasip artık 🫠 evet nasipse yarın gidip son kalanları e bebekten alacağım daha çıkamam bir şey olursa netten alırım
Missgod Bizde 34+4 deyiz yarın kontrolümüz var en son 32 de 2150 gr cıkmıstk.normalde doğumum 27 ekim görünüyor ama doktorum 13 -20 arası düşünüyorum muhtemelen demişti🤷♀️ ama hiçbirşey bilmiyorum ne zaman gelecek nasıl gelecek hem heyecan hem korku herşey var.Kilosu kaç oldu boyu kaç oldu yarın bakıcaz ama sancılarım ve baskı basladı
Bendiyebiri_ Senihayy98 dün gittim doktora 36+5 iken 2900 Gr idi hazırlıklar herşey hazır ama benim kizcem gelmek istemiyor ara ara yalancı sancılar var o kadar sağlıcakla gelsinler
ylmzm ekimannesi_ ben de 36+4 üm. Benim de sezaryen günüm daha belli değiş. Haftaya belli olacak inşallah