Busra3590 ylmzm bende 36 haftalığım aynı şekil birde terleyen yerlerim kaşınıyor tatlı tatlı sürekli duş almama rağmen
ylmzm Busra3590 evet ben de duş alıyorum sürekli. Sağlıcakla doğarlar inşallah son haftalar bayağı zorlaşıyor
Miskinim Senihayy98 benimde çantam hazır bi kapı süsümü yapıcam. Temizlikte bitti gibi çok yoruluyorum. Ekimin 1 i gibi olacak nasipse doğum
Mery65 Senihayy98 Bende 34+4 teyim ama çok stresli bir dönem geçiriyorum 😔 Bebeğim doğar doğmaz kalp ameliyatı olacakmış hamilenin duası kabul olur yavrum için dua eder misiniz 😔😔😔
Yasemenzkl 33+1 haftalık olduk bugün, 30.haftamda serklaj oldum erken doğum riski var baskım çok fazla ve geceleri ağrıdan uyuyamıyorum umarım en azından 36.haftayı görebilirizzz..
Senihayy98 Songul211 orta boy valize koydum ben ama başka hiçbir şey almiycam yanıma anne bebek çantası vs.
Senihayy98 Melikekrky yok ya hafta ilerledikçe yakalıyor haftasını bide cihazlar fazla ve eksik olcebiliyor
Nergis00 Sibelmel24 ben de 35+6dayım. Daha iki gündür yıkama ütüleme işlerini hallettim, yarın çantasını toparlayacağım:)
Dilrubaozsukonyr Haftada 2800 gr. Kasılmalarım başlamadı. Benimde eklemlerim ağırıyor.temizliği ekimin ilk haftası yaparım. Yeni taşındık zaten temiz ev bende son yıkanıp ütülenmesi kaldı eksiklerimizi tamamladık. 36 haftada odada hastane hazırlığı hazır olur. 37. Hafta da temizliğimi yaparım. Bu arada ben buzluğumu doldurdum.konserverlerimi yaptım. Daha da buzluk hazırlığım olacak. Eş zamanlı tüm işleri yürütüyorum. 20 ekim tahmini doğum. Her hafta görmek istedi doktor. Ahududu çayı başlattı günde yarım saat yürüyüş. Ben hurmayada başlarım bidahaki hafta.
karammeliremm 34+4 deyim bende ama rahim kasılmaları karın sancıları ve belimde ağrı kasığımda ağrı var ekimin ilk haftası kontrolüm var bide benim oğluşum önden gidiyor doğum sezeryan gibi gözüküyor sağlıkla gelsin bebisler sadece benim sormak istediğim bir şey var ağda işini naptınız güzel anneler rahmimde kasılma olduğu için ben Korkuyorum 🥲
Gulru03 perihankrkya benim temizlik duruyor daha ya inşallah yaparım yapabilirim yapacağım bilmiyorum
Nur0202 34+5 olduk oglusumun hastane çantası hazır. Benim çantamın ufak tefek eksikleri kaldı onlarida halledersem sira doğumu beklemek kalıyor. İnşallah hepimiz sağlıcakla miniklerimize kavuşuruz çektiğimiz ağrıların cezasının sefasını sürmekte nasip olur Aminn..
972024 ekimannesi_ bende 36+4üm doktorum 2 ekime gün verdi inşallah sağ sağlim kucağımıza alırız yavrularımızı
Buse_G Senihayy98 Benimde 19 eylül de kontrolüm vardı 36+2 olduk kilosu 2800 dedi Doktorum normal doğum istediğim için daha 4 haftası var kızımızın dedi ama tabi ne zaman geleceği belli olmaz minik hanımefendinin günü gününe gelirse ekim 17 inşallah herşeyim hazır çanta temizlik sadece kızımın gelmesini bekliyorum hepimiz sağlıkla kucagımiza alalım inşallah 🤰🌼
Aybukealtintas @“Senihayy98”#P33992356 merhaba 🙋🙋 37 + 4 teyiz henüz bir belirtimiz yok, hersey normal dedi doktorumuz, Henüz çanta hazırlamadım bu hafta halledersem onuda artık tamam olur ☺️