Leylaaa_46 Esra_nurr genelde anne karnında nasılsa doguncada öyle oluyor . Kızım çok hareketsizdi doğuma kadar hep korkuyordum . Doğunca sessiz sakın geçti çok şükür
48lipastelboya Esra_nurr 35 haftalık bazen diyorum çıktı çıkacak ayağını falan net hissediyorum sevip okşayınca geri çekiyor sürekli uyanık dans modunda 😂
Kbraaa19999 Esra_nurr bende 21+5 haftadayım benimde erkek ama benim bir gün cok hareketli bir gün zor hiseddiyorum hareketini
Htccndn 34 haftalığım benimkide öyle çok hareketli bazen karnımı delip çıkacak diye korkuyorum 😂 benimkide erkek bu arada 😂
CeylanAk 25 haftalık bende aynı gece tekmelerine uyanıyorum resmen dönüp duruyor sanki içimde cinsiyet bilmiyorum henüz yarın öğrenicem özel hastanede😂
zmz5857 Kızım gece gündüz hep uyanık olurdu 😂kim dokunsa yapıştırırdı içerden. Asla korkutmadı beni hareketsiz kalıp, aksine ben gece biraz dursa uyusam diyordum 😂doğdu 2 yaşında ve hala gece gündüz kıpır kıpır uykuya zor dalan bir çocuk 🥰
CeylanAk Esra_nurr kızım oğlum diye seveyim artık istiyorum sürekli bi belirsizlik hiç değilse öğreneyimde ona göre seveyim 😂😂😂
CeylanAk Dlntkesn yok gösteriyodur eminim kıpır kıpır içimde doktorlar sıkıntı bende devlet takipliyim ne zaman gitsem o gözleri görmüyor çocuğun cinsiyetini şuan burda göremem diyip yolluyor daha nerde görcekse artık doğuma öğrenmesem iyi dua edinde yarın öğreneyim😂😂😂😂
Esra_nurr Ya bide şöyle çok hareketli ama eşimi tam çağırıyorum gel bak diye elini koyunca anında duruyor 😂😂
Mervealya1992 Esra_nurr evet ane karnında neyse o ilk kızım asırı hareketlıydı dıguma 1 gun kala bıle zıpır zıpırdı sankı bıc yerı daralmamış givi evet dıgdu cok hareketlı cok hiperaktifti 5 ayda emekledı hareketlılıgınden tez canlılıgından 😂😂 3 sene baya yordu bizi şimdi 5 yasında duruldu biraz bu bebegımde oyuzden biraz sakin olmasınj ıstıyorum 😂😂 dışarda goremler Allah yardım etsın dıyorlardı bana
Kze Esra_nurr bende 25 olcam aynen dediginiz gibi gunduz neyse yine duruyor da gece yattim mi parti basliyor😂😂 ve sabah uyaninca galiba dogunca da oyle olurlar😂😂