Deletedmom_116 Kizlar bakın hele bide bana tahmin lütfen djdjd (Ellerimi görmezden gelin bahçede iş yaptım kaç defa cittiledim elimi ama çıkmadı 🥹)
Minicikbal Deletedmom_116 Çok anlayamadım ben de attım daha yeni bana da bakabilir misin bir de kaç haftalıksın
Beyzos2306 Deletedmom_116 fotorafı nasıl yüklediniz acaba bende tahmin sormak istiyoeum ama yükleyemedim
Deletedmom_116 Beyzos2306 üç nokta var ya orta foto yükle var oraya girince sizi yonlendiriyor link veriyor linkinde buraya atiyosunuz
Deletedmom_116 _Mother_ inşallah ya Oğlum var bide kızım olsa ne mutlu ama sağlıklı olsunda gerisi pek onemli değil❤️🩹
Beyzos2306 Tugceaker kaç haftadır cindiyetini saklıyodu şuan 17 haftaşığım ve bugun erkek dediler doğru hissetmişsin 😂😂 bilgilendirmek istedim
Deletedmom_116 Tahmin yapan kizlar İlk fotoda bacakrini tepeye dikmis bacak arası boş gibi degilmi ya banami öyle görünüyor 😂😂Sağlıkla gelsin ayoll İki erkek olursa Huni hediye alirsinjz napalim😂♥️
Deletedmom_116 myangelson ahah insallah 😂♥️Ama benim için bı yanilmaya başlamadı değil ya kendimde kız doğuracak Şeyi goremedm 😂😂😂 hissiyatim öyle ama Ne bileyim bı yanımda hunili iki erekk annesi olcaksin diyo shdjd