gzmkl Hastanede kontrol günümde ölçtuklerin de 5.9 çıktı dahiliyeye yolladilar ertesi günü tekrar ölçtuklerin de 4.0 çıktı gene yüksek deyip ilaç verdi takibe aldı ama ben kullanmaya başladıktan sonra sanki karnım tok olsada midem bulanıyor gibi halsizlik falan yaptı sizlerde de böle oldumu yoksa bu vücudun alısma sürecimi
Asli98- gzmkl bende kullanıyorum ilaç ama hiç öyle bir yan etkisi olmadı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum
gzmkl Asli98- yan etkilerine baktığımda yok öle bişey evet ama bilmiyorum hamilelik belirtileri bende yeni yeni mi oluşmaya başladı onu da anlamadım açıkçası 7+5 haftaligim bundan öncesinde böle bir sorunum yoktu
Elifsvl Kullanmaya başladığımda ilk haftalarda bende de mide bulantısı yapmıştı daha sonra vücut alışınca geçti. Doktorum da zaten mide bulantısı olabileceğini söylemişti.
gzmkl Elifsvl bunu duyduğuma sevindim çünkü bulantım yoktu benim bı aanda bulantı yapmaya başladı mafetti beni iki günde
vesenben Doğumdan öncede kullanıyordum, hiç rahatsızlık hissetmedim. Mutlaka kullanmaya devam edin, tiroid yükseliği düşüğe sebep oluyor. Belki farklı ilaç yazmasını isteyebilirsiniz. Ya da hamilelik bulantınız varsa ondan olabilir