Papatya-45 Iraz 26 yas ay olarak emin degilim 31 mart ile 3 Nisan arası ilişki oldu suan cinsiyet kız
yesim-1 Iraz 27 yaş temmuz ayı hamile kaldım 10+3 haftalığım cinsiyet belli değil ama erkek hissediyorum bakalım nasip
gamzebngaa_dmr Iraz 11+4 hamile kaldığım yaş 31 şuan 32 oldum hamile kaldığım ay temmuz cinsiyeti belli değil ne olur sence 😂
Deletedmom_116 Iraz Bilmiyorum ki Ya Ben kız hisseidyorum doktor bişey söylemedi belli olunca yazayim
Minicikbal Deletedmom_116 benim sayfama da bakar mısın kız mı erkek mi tahminde bulunur musun bende erkek hissediyorum
Minicikbal Iraz yaş 22 27 Haziran sat 😂 12+0 cinsiyet belli değil sayfamda fotoğraf var bebişimin bi tahminde bulunursun 😂😂🥰♥️
Papatya-45 Dilankrca bende çin takvimi tutmadı malesef çin Rus yuzuk testi bile erkek cıktı ama kızçem oluyor 🤣
Tugceaker Ayse_Tfkc benimde 26 Mayıs son adet 16+4 ün 23 ünde öğreneceğim cinsiyetini henüz öğrenemedim ama erkek hissediyorum 30 yaşındayım
babyiscoming_ Ayse_Tfkc kız arkadaş bilecek mi merak ettiğimden yazdım bütün sırrı bozdun 😂 erkek benimdee🙈
Dilankrca Papatya-45 herkes kesinlikle gerçk diyor bende de kız çıktı bakalım 8 haftalık çok merak ediyoruz