YesimAykut Kızlar var mı çarpıntısı olan, pıt pıt yapıp sönüyor kalbim ama hissediyorum 5 6 kez hızlı çarptığını, şaşkınım doğrusu, 3 gündür nasıl desem 5 10 dakikada bir çarptığını duyuyorum 5 6 kez
gzm_42 YesimAykut bende de var canım karnımda bebeği etkilediği için doktor kalp çarpıntısı için kalp ilacına başlattı yoksa bebek sıkıntıya girer dedi bende kalp çarpıntısı olup bulantı kusma yapıyordu
Gzm34 YesimAykut kalp çarpıntısı bende de var yüksek tansiyon da olduğu için sürekli ölçüm yapıyorum ve nabzım hep 100 ün üstünde. Yattığım zaman kalbimin atışını duyuyorum çok sinir bozucu ama umarım bir sorun teşkil etmez. Sizin haftanız daha erkenmiş bir baktırın yine de içiniz rahatlasın.
R-veyda44 Normal gebelikte zaten kalp çarpıntısı olurmuş bende önceden vardı ilaç kullanıyordum hamile olunca.biraktim ara ara yinede yokluyor
YesimAykut R-veyda44 bende gün içinde çok kez oluyor korkuyorum artık, sizin ne sıklıkla oluyor, resmen kalbimin attığını hissediyorum bebek tekmesi gibi 😐
R-veyda44 YesimAykut bende aynı malesef gün içinde çok oluyor özellikle uykuya geçişte daha çok artıyor ama bana doktor normal dedi kalp atışı için çünkü gebelikte olabiliyormuş ilacı kullanmama gerek yok dedi iki kez kontrole gittim
R-veyda44 gzm_42 sizin biraz daha ileri galiba bende bulantı kusma yok o yüzden ilaç verdiler galiba size
YesimAykut R-veyda44 evet canım bende de uzanınca artıyor, stres oldum hiç normal şeyler değil ama hamileyken normal demek ki
YesimAykut Zhrbjts evet doktora söyleyeceğim pazartesi randevum var, sanki heyecanlıyım gibi kalbim çarpıyor korkuyorum gerçekten
Niloyaaaaa YesimAykut tiroid ve kansızlık birleşince o çarpıntıyı yapabiliyor canım.. bende gebelikte tiroid çıktı kansızlığımda vardı tiroid ilacının dozu yetersiz geldiğinde kalbim boğazıma doğru pıt pıt aniden hızlı hızlı atıyor gibi oluyordu bir anda başlayıp geçiyordu gün içerisinde bir kaç defa bu durumu yaşıyordum ama tiroid ilacımın dozu ayarlandıkça bu sorunum hiç olmadı
Ayse0575 YesimAykut demir eksikliğide yapar kalp çarpıntısı ama gebelikte genel olarak normal çarpıntılar bende de başından beri var bazen beynime zonkluyor parmaklarımda falan hissediyorum o çarpıntıyı😅
SenHepMercimekOlarakKalacaksin YesimAykut ben de bir suredir carpintiyla mücadele ediyorum. Kontrole gittim, doktor ekg cekti ve ultrasonla kalbimi inceledi, tasikardi olabilir dedi. Yarin ritim holter cihazi takacaklar bana. 24 saat uzerimde duracakmis. Ona gore sonuc cikacak herhalde.