Ben 37+5 haftalık hamileyim ve Ramazan Hocama gidiyorum. Kendisinden çok memnunum. Mesleğinin ehli ve gerçekten bilgisiyle güven veren birisi. Doktorun yorumlarında yazdıkları gibi sert birisi değil insanlar biraz abartıyor. Sert birisi olmasından ziyade dobra birisi ve bilinçsiz ebeveynler olmak yerine araştırmamızı, bilinçsizce bir şeyler uygulatmamamızı savunan birisi diye algıladım. Bizim muayenelerimiz gayet keyifli geçiyor. Özellikle de son zamanlara yaklaştıkça daha da güzel geçmeye başladı. Mesela bazıları doktor yorumlarında terslediğini yazmış ama aslında terslemiyor, mizacını çözdükten sonra alınganlığa yer kalmıyor. Hamileliğimin ilk 3 ayında 3 farklı doktora gittim diğer özel hastanelerde ve bu kadar ilgili olan tek doktorum Ramazan Hocamdı. Muayenelerini diğerleri gibi kısa bile tutmuyor. İlk gittiğim muayeneden ultrason videosunu çekmiştim ve sadece ultrason muayenesi 15 dakikayı geçiyordu. Her gittiğimde ultrasonla bebeğe en az 10 dakika boyunca bakıyor ve bebeğin her organını her bölümünü detaylı ultrason gibi teker teker inceliyor ve aynı zamanda bize de anlatıyor ki bilelim, bilgilenelim. Her gidişimde benim aklımda hiçbir soru işareti kalmadan çıkıyorum kapısından çünkü daha biz sormadan zaten her konuda bilgi veriyor. Bebeklerin dünyanın en değerli varlığı olduğunu düşünüyor ve gerçekten de her yaklaşımıyla bunu hissettiriyor. Mizacından ötürü kızdığını ya da terslediğini düşünüyorsanız bile eğer bunu tamamen biz de aynı şekilde bilinçlenelim, araştıralım, biz de dünyanın en kıymetli varlığının karnımızda olduğunu bilerek yaşayalım istediğinden ki çok da haklı. O yüzden bence şans verebilirsiniz🤗🥰