TubaMustafa Ozkus bende jilet taptım ahh keşke yapmasaydım ağda ile kılları kökten almayayım derken iyice kalınlaştırdım Hamilelikten sonra bende devam edicem artık kaç seans olursa
Ozkus TubaMustafa Ağdaya hiç gitmemiştim lazere zor alıştım diye birine kendini açmak zor geliyor aynı kişi diye alışmıştım utana utana :) Benden 1 ay önde gebe bir arkadaşım var o dedi sakın jilet vurma Ağdaya gitmeye alıştır kendini hijyenik bir yer bulup ileride kendi başına yapamazsın göbek çıkınca o yüzden bir yer ile görüştüm sahibine yaptırıyorum ağdayı o değişmez elemanları değişse bile diye. Hamilelik boyunca böyle devam edip doğumdan sonra lazere devam etmeyi düşünüyorum. Jilet ile boşu boşuna kalınlaştırma derim
TubaMustafa Deletedmom197 tekrar lazere başlıcam ama bi daha hamile kalınca yine aynısı olucak kadın olmak zor ya
TubaMustafa GlsmmKlyn aynen benimde jiletle kaç aydır berbat oldu Hamilelikte ağda yapıp sonra tekrar lazere gidicem kısır döngü oldu resmen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Susuem TubaMustafa yani hamilelikte zaten ince killarda çoğalma olur diyor her doktor ama eğer fazlaysa lazer pek etki etmemiş galiba yada uyumus kılların sen bi ağda dene bakalım belki eski haline döner jilet daha sert gösteriyor ya killari belki ondan yaniliyorsundur😊
Mervemim TubaMustafa ya bndede çıktıı kuzenimde lazer yaptrmştı çıkmıştı ondada ama doğumdan snra sadece 2 seabs daha kazere gittim sonra döküldü dedi . Çıkanlara tras veya agda yapmayın makinenin cımbız bölümü oluyor ya en iyisi dayanıp onla almak. Bnm şuan ellerimde ince ince tüyler çıktı bnde onları almamk için kndimi zor tutuyorum . Elinde tüy çıkan var mı 😢
TubaMustafa Mervemim benimde elimdeki ince tüyler belirginleşti ama onu çok sallamıyorum Bikini bölgem çok canımı sıkıyor ve yüzüm
SeherNilgnBakrc TubaMustafa ilk aylar biraz çıktı ama sonrasında hamilelikten önce olanlar bile Yok oldu şuan hiç çıkmıyor sadece bikini bölgesinde çok az bir tüylenme var
AZehraa Benimde genital ve koltuk altı birde bacak üstü çıkmaya başladı ben komple vücut gidiyordum. Komple dediysem 😃 avuç içi ayak altı hariç diyebilirim. Tekrar hepsi çıkmaya başladı 5.seansimdi yarım kaldı şuan 17haftalik hamileyim bir anda bacağımin alt kısmı ve kollarım hariç artmaya başladı umarım dökülür. Ben de agdaya döndüm genitalde yoksa jiletle baş edecek gibi değil
TubaMustafa AZehraa çok iyi yapmışsın canım bende tüm vücut gitmiştim daha 3 seansım vardı artık doğumdan sonra giderim Traş çok kalınlaştırdı ya özellikle bikini bölgesi facia