Ceycey1881 Ecemfidan 39+5 ten aynı durumdayim 40+2 de yatısim yapilacak suni verilecek. Doktor daha fazla beklemek istemedi bebek kakasini yapar diye.
merimiri Ecemfidan 40+1 aynı durumdayım aslında ara ara kasık ağrılarım sırt ağrım var ama ilerlemiyor 🤷🏻♀️
Ecemfidan Ceycey1881 bana da bugün çarşambaya kadar her gün kontrole gel en geç çarşamba suni sancı dedi
Habbklvz merimiri 39+5 benim de aynı şekilde ilerlemiyor 🤦♀️ siz de Muhabbet Haliloğluna mı gidiyorsunuz
Habbklvz merimiri bende muhabbet hanıma gidiyorum. Hangimizin doğumu olursa haber verelim. Çok merak ediyorum ebeleri nasıl hemşireler nasıl diye🙈
bebikylmz 41 haftalıksın 10 saat sancı çektim açılma olmadı sezeryana alındım bebeğim kaka yapmıştı burdan Gebelerimize tavsiyem 40 haftayı geçmeyin.
68pembemavi01 bebikylmz @Htccndn Rabbim hepimize hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah 🌸🤲
Htccndn 68pembemavi01 Amin canım benim sağlıklı sıhhatli kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah ❤️🌼🙏🏻
bussra-23 Kelin ilacı olsa başına sürer imiş 😅 yürüyüş pilates topu merdiven aksak gebe yürüyüşü nafile.. 40+1 pazartesi kontrol verdi gelmezse suni istiycem