Sumisali_ Brvndkm tabi ki de hayır ne güzel işte tadını çıkarın ben 33 haftalık oldum hala bulantı yaşıyorum hemde berbat bi şekilde.Her gün olacak diye bişey yok ki tabi ki sabah olmaz akşam olur öyle düşünün 😊
myangelson Brvndkm daha basindasiniz merak etmeyin bulanmamasi kötü birşey değil bir başlarsa hayata kusersiniz 🙃
Larraa Brvndkm Korkmayın bazı günler hiç bulanmıyor. Bazı günler ise bulantıdan kafanızı kaldıramıyorsunuz. 15 hafta olacaz neredeyse hala aynı
Brvndkm Sumisali_ ben kızım da hiç hamilelik belirtisi yaşamadım hep korkuyla geçti bu 6.gebeliğim o yüzden korkuyorum
myangelson Brvndkm işte daha yeni bir hamilelik benim 6-7 haftaya kadar hafif bulantı oldu daha sonra bir basladi şuan ilaç icmedigimde acillik oluyorum
Sumisali_ Brvndkm çok iyi anlıyorum ama bulantı olur olmaz diye korkmayın daha ciddi sebepler ile karşılaşır iseniz doktora gidin mutlaka.
cansugunes0210 Ay ilk 3 ay bende öyleydim 4.aydayım ve şimdi her gün bulanıyor tadını çıkart valla çok kötü bulantı
Gmzcngz Brvndkm 10 hafta dolacak bu hafta mide bulantım kusmam azaldı kasık ağrım bile 2 gündür azaldı ben bile bazen şüpheye düşüyorum ah analık daha ana karnında başlıyor koruma iç güdüsü 😢
Melisaatik Hiç merak rtme bende öyleydim kuşkulanırdım ama gayet normal bu durumlar daha kötü bulanacağın günler gelecek malesef ben 5 kilo verdim mide bulantısından yeni yeni toparlıyorum