Kizlar esime bi konuda soz vermis bulundum benefin cinsiyeti erkekti 30 haftada kiz dediler nasilsa yanilma olmaz artik diye erkek ismini sen koyabilirsin demistim
Oda rahmetli amcasinin ismini koymayi cok istiyor cunku onu babasi gibi seviyordu.
Şemsettin isminin yanina uyumlu baska bi isim önerebilir misiniz💕
    Mervengin34 niye böyle baba amca dayı isimleri koymak isterler ki anlamıyorum bebgın ismi kendine özel olsun birimin ismini taşımak zorunda değil 😊 yine iyi kabul etmişsin.kayra olabilir Aras olabilir
      Sitionline babasi gurbette valistigi ixin amcasi büyütmüş erken yastada kaybedince cok üzüldü. Hala arada aklina gelir ozler aglar.. Bende kıyamadım isteğini yerde bırakmak istemedim.. Onerileriniz icin tesekkurler
      Metonya baska bi doktora gittik oda once kiz sonra erkek dedi bizde her iki ihtimale karsi isim düşünüyoruz dogdugunda vericez ismini
      Mervengin34 ya inşallah kız olur o zaman bende babaannemi çok severdim ama çocuğuma ümmü gülsüm ismini koymam insanlar böyle garip isimlerden çok utanıyorlar kendi ismini değiştirmek için çok uğraşan var yazıktır çocuğa amca sevgisini anlarım ma eşinizin evlat sevgisi de olsun azcık kimliğe yazmasın en azından göbek adı yapın