Yasmn_16 Kızlar bu gün randevum vardı sancı çıktı doktor bişey demedi doğum başlarsa acile gel dedi devlet hastanesiydi sizce doğum hemen olur mu ya da ne zaman olur bilenler bilgi verir misiniz
Ceycey1881 Yasmn_16 39+5 ten sesleniyorum benimde 35 de başladı düzensiz sancilarim ama ne gelen var ne giden🥲
Silan_Abdullah Yasmn_16 belli olmaz benimki 32 de çok sancım var dı durdurdular şekerim vardı yatış verdi tedavi oldum 38 de kendileri aldılar risk olduğu için
yigitmom_ Ceycey1881 ağrıyı hissediyor muydunuz ? 2 gündür aşırı bel zonklamasi ve adet ağrısına benzer kasik ağrılarım var. Dün Hastaneden taburcu oldum sancılarım bayağı yüksek çıktığı için 1 gece yatışım yapıldı ilaçlarla durdurdular bugün yine söylediğim tarzda ağrılarım mevcut. Sizce doğum mudur ?
Yasmn_16 yigitmom_ evet ağrım var iki gecedir ne uyku var ne de başka bir şey kasıklarım ağrıyor sanki karnım bir anda daha da ağırlaşmış gibi kalkamıyorum yataktan
Ceycey1881 yigitmom_ ağrılarınız 10 dakika ya bir düşerse beklemeden hastaneye gidin bence doğum olabilir
Yasmn_16 drn5410 valla çok dalga vardı ama kaç olduğunu bilmiyorum yarın gene nst çektireceğim ona bakarım
drn5410 Yasmn_16 Rabbım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin ya tam bir hafta geriden geliyorum bende 34+3
eea Yasmn_16 ben de 36. Haftadayım regl sancısı gibi sancım var geceden beri. Hem de kasık kemiğim ağrıyor bebek kasılıyor gibi hissediyorum ama emin olamıyorum doğum başlıyor diye