sevdasevda 23Zumra hamilelıkte böyle oldum canım ondan öncesi her gün sil süpür yıka toz al her gün aralıksız yapardım şimdi hıc gözüm kesmiyor bir süpürüp on kere otuyorum 🤣
23Zumra sevdasevda haha aman bosver ya iyi yapiyorsun dinlen bol bol bende oyle yapiyorum cunku yoruluyorum kalbim cok carpinti yapiyor
sevdasevda 23Zumra öyle yapıyorum valla canım sureklı düşük tansıyonum birde bulanık görüyorum böyle olunca hıc yapamıyorum nede olsa herkesın dedıgı gıbı çocuk olunca hıc oturamayacaz 🤣
sevdasevda Selim_Alparslan ay masallah buda geçer su gıbı canım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın bebişini 🥰
sevdasevda mer Abakliseher Cns26 Wish Seyda89 kızlar hepimizin çoğu gıttı azı kaldı Rabbim hepımıze yardımcı olsun 🥰
Minikdunyam sevdasevda birde bana sor ne çabuk 37+5 oldum diyorum 😍 ve şuan 38 gelmiyor gibi 😂 son 18 gün ama bence 1 hafta inşallah
sevdasevda Minikdunyam maşallah bitmiş gitmiş 18 nedir ki inşallah kolay doğumlar nasip etsin Rabbim sana canım 😊 Doğum hıkayenı beklıyoruz 😀🥰
mer sevdasevda marta geliyor benimkide ama 5 ileri gidiyorum ondan dedim onu soylicem belki farkli tarih soylebilir.
sevdasevda Caglaaa aman dikkatli ol canım bu zamanlarında yanında biri bulunsun hep tek olma sağ salım gelsin bebişin inşallah 😊