Zey1nep Bebegimin hareketleri gittikçe arttı bazen içeride ne yapıyor bilmem sanki titriyor karnım böyle tekme değilde karnımın bi çok yerinde aynı anda hissediyorum garip gelmeye başladı normal mi
BerivanLina Zey1nep bende 28. Haftamdym asiri hareketli yeri genis oldugu icin o da. Ayni anda o kdr yerde tekme hissediyorum ki anlamiyorum hangisi kol hangisi bacak 😂
EbruAysen23 Zey1nep 27+2 deyim bizimkisi de valla aynı dehşetli hareketler ediyor yazarken bile şuan 10 tekme yiyorum dkdkdkdk 😂😂😂
perihankrkya Zey1nep 35+5im karnimda durmuyor beyfendi deliriyor içeride yani normal cnm korkulacak bisey yok☺️
Livelyy1 Esrakanoz öyle düşünme canım ilk gebelikse normal benimde öyleydi şuan 21+5 sanki karnımın içinde dans ediyor birileri 😁
Zey1nep littlemiddle aynen öyle artık boyu uzadığı için mi bilmem bedenimin her yerinde hissediyorum hareketlerini göbeğim şekil değiştiriyor çok komik 😅
rumeysa_1c bende şuan 29 dayım o kadar çok hareketli ki dışarı fırlıcak zannediyorum bazen içerde halay çekiyor
Bddddd Kızlar merhaba 28 deyim daha yeni hareketli ama aşırı değil sizde de sağ ve sol kasıkta ağrılar var mı baskı mi yapıyor acaba bu haftalarda
Zey1nep Bddddd rahim büyüdükçe kemiklere baskı yapıyor bebeğinde hareketleri güçlendiği için o bölgede biraz fazla hissediliyor bazen bendede iğne batması gibi ağrı oluyor ama normal o da 😇
Ysmnpmk Zey1nep benimkide titretiyo tekme gibi değil tuhafıma gidiyordu demekki benim gibi olanlarda varmış😀🤭
fairytale_ Zey1nep 25. Haftadayım bende bazen tıtresımlı hıssedıyorum😃cok garıp gelıyor ama cok normal dedı doktorum gecen ultrasonda ayagını agzına koyuyordu😃dedı cok hareketlı normal boyle hareketlerı hıssetmen🌸😃