Deletedmom_116 imcakir 6 gün gecikmeyle aynı bu şekilde öğrendim geç döllenme diye . Bebeğim bir hafta adetime göre geriden ğeliuyo geç döllenme yani sizinde aynıdır Hayırlı olsun
imcakir Deletedmom_116 teşekkür ederim gitsem mi gitmesem mi bilememiştim enfeksiyon da olma ihtimali var Özel sağlık var gebe diyince direk düşecek ondan
Deletedmom_116 Liimon alttan baktirmadan tek sefer kan verdim 😂85 çıktı ve bı daha vermedim 6 gün sonra Kese oluştu
Liimon Deletedmom_116 aynen bende bi kez sağlık ocağında verdim. Hastaneye gittiğimde kan verdim bide. Kese oluşmuş artık vermene gerek yok dedi sonra doktorum. Neden artışını takip ediyorlar anlamıyorum.
Mutlu1i Ay çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bana da dua et canım tüp bebek sürecine başladık 🤲🏻❤️ imcakir
Mrv_123_bg imcakir kadın doğumcuya gidip tahlil sonuçlarınızı gösterin en doğrusunu ve tedaviyi o yapacaktır ☺️
Defnezumramom 2209 hadi ya ilaçla düşüremiyorlar mı ya niye direkt kürtaj gerçi bi arkadaşımda böyle oldu 2 ay sonra yine hamile kaldı sıkma canını vardır Allahın bi bildiği kucağını doldurur yine
Defnezumramom 2209 hayırlısı olsun kuzum böyle durumlar sonrasında kanallar açıldığı için tekrar hamile kalmak kolaylaşıyor olur inşallah yine