2209 Defnezumramom benim 6 haftalık dediğinde kese gayet güzel olması gereken boyutta ve yerde çok güzel demişti işte sonrasında yine kese görünüyordu ama bebiş görünmüyordu
Defnezumramom 2209 8. Haftaya kadar normal bence canım aceleye gerek yok kese gelişiyorsa kalp atışıda olur Allahın izniyle
2209 Defnezumramom iste birinde 1.17 ikincisi 1.69 cm ikisi de. Ama üçüncü alttan muayene oldum 1.69 çıktığı gün ikinci muayeneydi başka hastaneye gittim alttan bakıldı kese 14.09m çıkmış. Bana da 1.5 cm dedi. Normal mi bu
Defnezumramom 2209 valla netten baktm 3 5 mm arası oluyormuş 6 haftalıkken 5 haftada yaklaşık 2 mmdir diyor seninki bunlara uyuyor
minikbebegim06 2209 olmaz galiba net bilgim yok ama mantıken olmaması lazım ultrason da fark olması normal benimde bebeğim bazen büyük bazen küçük gözüküyor farklı hastaneye gitmiş olursam cihaz farkından
2209 minikbebegim06 evet kese ondan sanırım değişti de işte bir de bebek görünse bir. Şey diyeceğim adet ağrısı gibi arada karnıma ağrı giriyor normal mi
minikbebegim06 2209 doktorum adet dönemindeki gibi ağrılar olması normal arada sırada olabilir batma kramp şeklinde dinlenince vs gecer kanama olmazsa korkma demişti bana sizinle aynı haftalarda
bebisliozlem imcakir ilginç benim doktorum 1500 çıkana kadar kan verdirdi bana 2 günde 1 Kimyasal olacak mı sağlıklı bir gebelik mi diye Sonuç yarın kızım 4 buçuk aylık olucak şu an mışıl mışıl uyuyor bende kızılcık şerbetini izliyorum 😄
minikbebegim06 imcakir benimde kız benimde silik çıkmıştı alakası var mı tesadüf mü şuan bilmiyorum 😂😂😂