Hamile41 15 haftalik olan anne adaylariniz bebekleriniz kac gram benim oglan 140 gram dedi doktor. netten yada pragramdan baktigimda 70 ile 90 grm arasi degisio ama hic 100 grm mi geceni yazmamislar 140 gram fazla mi ultrasyonda yakin durdugundan mi bilmiom ama pehlivan gibi duruyor ilk gebeligim bilmiyorum
GamzeCan Hamile41 canım internette her zaman cok az söylüyolar sen ona takılma doktorun dediklerine bak
Hamile41 Diyorum hocam buyuk duruyo bu işi ne yatsin buyusun diyor ben bide miyon tipliyim hamile kalmadan once gorurdum soru soranlari gulerdim insan hamile kalinca gercekten herseyi merak ediyor :)
GozdeCemre Hamile41 canım benimde 17 haftalık 200 gr önden gidiyor normalde daha düşük olması lazım ama ileriden gidebilir sıkıntı yok kilosuyla alakalı bu
GozdeCemre Hamile41 benim de erkek kemik yapıları biraz daha ağır oluyormuş kızlara nazaran ondan iri görünüyorlar😀
Hamile41 Doktorum iyi diyor buyusun orda ne derdi var dio :) erken dogabilir belki kilosunun cok olmasi iyi birsey belkide