Mege-20 rosatue ben orada otururken merkezde dogru duzgun bir doktor yoktu mecbur kiziltepeye cihanpol hastanesiydi sanirim Mem Arjen doktora gidiyordum. Doktor bey iyidir ancak cok geleni olduğu için muayeneler 5 dk suruyor surmuyor ve iceri 5er kisi aliyordu bekleme odasina sirayla da muayene ediyordu. 2019-20den bahsediyorum.
rosatue Hlnnaru Öyle mi, nerelisiniz? Açıkçası ben de buralardaki görev süresinin bitişini iple çekiyorum ☺️
seri Esratufan instagramda bu doktorun profiline denk geldim tesadüfen. Nasıl acaba hala memnun musunuz doğumuma 4 hafta kaldı doktorun profilini videolarını inceledim ona mı gitsem acaba diyorum bilmiyorum sadece mardin park hastanesinden çok şikayet geliyormuş ondan biraz korkuyorum yoksa doktor çok iyi görünüyor sanki
Esratufan seri hazal hocada doğum yaptım 9 ay boyunca takipliydm normal dogum yapmama yardmcı oldu cok memnunum kendnsnden tavsye ederm
Esmoscan Esratufan Peki hastaneden memnun kaldınız mı hijyen ebelerin tutumu odaların durumu vs bende hazal hocada takipliyim ama hastane konusunda endişelerim var