Eyseca Cansu-2600 yarın doktor kontrolüm var büyük ihtimal gün verir artık ilk bebeğim sezeryanla olduğu için bunuda zorunlu sezeryan yapıyorlar henüz tam tarih alamadım yarına inşallah :)
Cansu-2600 Eyseca Hayırlısı inşallah banada yazarmisiniz tarih alınca peki ? Çünkü sezeryan olursam aşağı yukarı sizinle aynı tarihlere denk gelebilir ona göre bazı şeylerin yarım bı an önce halledeyim 😁
Bbgmsc Yareeep programa göre 33. Sezaryen olacağı için 25. Heyecandan ve meraktan çıldırıyorum ama bitecek diye de üzülüyorum 🥲🙈
E_E1996 14022024 benimde Son 26 nasıl gidiyor acaba sizin ben artık gücüm kalmadı gibi hissediyorum çok ağrılarım var rahimde şiddetli baskı şiş saplantısı gibi ağrılar bel ağrısı kasılma iki gündür mide ağrısı da eklendi nasıl dayanacam bilmiyorum gerçekten niye böyle zorlanıyorum acaba
14022024 E_E1996 bende aynı şekilde zorlaniyorum evi temizliyim dedim iki yeri siliyorum nefes nefese kalıyorum ağrılarım var benimde ilk oğlum 41 haftalık doğmuştu bu kadar beklerse nasıl duracam diye düşünüyorum bende
ggmom Emos42 benim de 40.hqftaya 54 kaldı sezeryan olcak ama daha gün almadık ben 1 Kasım istiyorum beklerse 🙂↕️ abisi erken doğdu
Emos42 ggmom bebişim erken gelmek istediği için doktorum bana da gün veremedi henüz 2 haftada bir kontrole çağırıyor bizim ki geleceği günü kendi belirleyecek gibi
perihankrkya Yareeep son 20 günnn 🥳 cati agrisi bel ağrısı yürüyememe durumu var 🥹durduk yere ter basması nefes darlığı ile yola devam 26sinda kontrolumuz var bakalm sknti olmazsa tarihinde dogacak olursa 26sinda alir herhalde insallah bi sknti olmaz diye dua ediyorum 🙏🏻
Emos42 ggmom sancım yok çok şükür ama rahîm ağzı kısalığı var yavaştan açıklıkta başlamış dedi doktor zaten uzun zamandır kısalıkla baş etmeye çalışıyoruz bu haftalara gelmek mucize gibi birşeydi bizim için bundan sonrasıni kızımın keyfine bıraktık artık ☺️
Demsi_83737 Yareeep benim de son 38. Ağrı yorgunluk ağırlık ara ara sancı. Hayırlısıyla gelsinler inşallah 🙏
Htccndn Benimde son 37 3 gündür belimde ağrı karnımda regl olacakmışım gibi bir sancı ve 1 haftadırda rahmimde bir baskı var artık temizlik yaparken zorlanmaya başladım bakalım bebiş ne zaman gelmek isticek ☺️
E_E1996 14022024 Allah’ım herşeyin hayırlısı olsun inşallah 🤲🏼 ama öyle zor ki son haftalar 37 38 kadar doğurmak istiyorum artık 😂